Δείτε το νέο τρέιλερ του «Valerian» με την εξωγήινη Rihanna

valerian-rihanna
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του «Valerian», βασισμένο στο γαλλικό κόμικ επιστημονικής φαντασίας «Valérian and Laureline».

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Η Rihanna, η Cara Delevingne και ο Dane DeHaan πρωταγωνιστούν στην ταινία που σκηνοθέτησε ο Luc Besson. Ο DeHaan και η Delevingne ενσαρκώνουν το τους Valerian και Laureline, αντίστοιχα, ενώ η Rihanna έχει τον ρόλο της Bubble, ενός εξωγήινου που συναντά το ζευγάρι κατά τη διάρκεια μας αποστολής. Στην ταινία εμφανίζεται και ο Clive Owen ως ο Commander Arün Filitt.

Όπως και στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, έτσι και σε αυτό, το «Because» των Beatles χρησιμοποιήθηκε για την μουσική επένδυση. Τότε ο Besson είχε μιλήσει για το πώς έλαβε ειδική άδεια από τον Paul McCartney για να χρησιμοποιήσει το τραγούδι.

«Ο McCartney ρώτησε τι ταινία είναι και μετά είπε ναι! Δεν τον συνάντησα ποτέ. Μακάρι να μπορούσα, για να τον ευχαριστήσω. Από ό,τι άκουσα, έχει δει ορισμένες από τις ταινίες μου και επειδή αυτός είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο και εγώ από τη Γαλλία, είμαστε και οι δύο Ευρωπαίοι, ίσως είμαστε λίγο πιο κοντά. Οπότε υπάρχει μια αίσθηση που, πιστεύω, σύμφωνα με όσα άκουσα, τον έκανε να συμφωνήσει για αυτήν την ταινία, επειδή, τουλάχιστον, είναι νέα και φρέσκια. Νομίζω ότι του αρέσει να είναι κομμάτι κάτι καινούργιου», εξήγησε ο Besson. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!