Η Olivia Wilde ταξιδεύει πίσω στο «1984»

olivia-wilde
ΤΡΙΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η διάσημη ηθοποιός θα κάνει το ντεμπούτο της στη νεοϋρκέζικη σκηνή με τη θεατρική μεταφορά του δυστοπικού, κλασικού μυθιστορήματος του George Orwell.

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στην Off-Broadway σκηνή Theatre Row μέσα από την παράσταση «Beauty On The Vine», η Olivia Wilde επιστρέφει στο σανίδι, για να πραγματοποιήσει αυτή τη φορά το ντεμπούτο της στο Broadway.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «1984» του George Orwell, που θα παρουσιαστεί από 18 Μαΐου στο Hudson Theatre της Νέας Υόρκης, σε σκηνοθεσία και διασκευή των Robert Icke και Duncan Macmillan και σε παραγωγή των Sonia Friedman και Scott Rudin.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Στο πλευρό της θα δούμε τους Tom Sturridge και Reed Birney, με τον πρώτο να αναλαμβάνει τον ρόλο του Winston Smith, ο οποίος ζει στον εφιαλτικό κόσμο της Ωκεανίας, μιας χώρας που βρίσκεται κάτω από απολυταρχικό καθεστώς και υπό συνεχή παρακολούθηση.

Γραμμένο το 1948 -από αναριθμητισμό αυτού του έτους προέρχεται και ο τίτλος του έργου-, το δυστοπικό, κλασικό μυθιστόρημα του Orwell εκδόθηκε ένα χρόνο μετά, το 1949. Χαρακτηριστική είναι η προφητική αναφορά του στον «Μεγάλο Αδελφό», τον ανύπαρκτο, πολιτικό ηγέτη της χώρας, καθώς και η φράση «Ο Μεγάλος Αδελφός σε παρακολουθεί» (Big Brother is watching you).

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Σημειώνεται ότι το «1984» παρουσιάζεται αυτή την περίοδο στη χώρα μας στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ