Ακυρώθηκε η επανένωση των Gnarls Barkley λόγω Trump

gnarls-barkley
ΤΡΙΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Σύμφωνα με τον Danger Mouse, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για μια επιστροφή των Gnarls Barkley.

Ο Danger Mouse αποκάλυψε ότι τα σχέδια για μια επανένωση των Gnarls Barkley με τον CeeLo Green ακυρώθηκε λόγω της στενοχώριας του για την εκλογή του Donald Trump. Το δίδυμο είχε κυκλοφορήσει τον τελευταίο του δίσκο του 2008, με τον CeeLo Green να εστιάζει σε solo καριέρα και τον Danger Mouse στις παραγωγές.

Reuters / Rick Wilking

Φρένο στην επανένωση των Gnarls Barkley έβαλε η εκλογή του Donald Trump.

Σε μια εμφάνισή του στην εκπομπή Beats 1 του Zane Lowe, ο Danger Mouse ρωτήθηκε αναφορικά με μια πιθανή επανένωση των Gnarls Barkley, με τον ίδιο να απαντάει: «Θα πω το εξής: ο CeeLo και εγώ πάντα ήμασταν σε επαφή και παραμένουμε φίλοι και πάντα έχουμε αυτή την επιθυμία για δημιουργία. Αυτό ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας που ποτέ δεν νιώσαμε ότι πέρασε και ποτέ δεν νιώσαμε πως ολοκληρώθηκε, αυτός και εγώ ακόμα το συζητάμε αρκετά. Οπότε αυτό σημαίνει ότι πάντοτε υπάρχει η προοπτική στο κεφάλι μου, οπότε οπωσδήποτε είναι μια πιθανότητα».

YouTube

Danger Mouse και CeeLo Green θέλουν να συνεχίσουν μαζί, οπότε είναι θέμα χρόνου.

Συνεχίζοντας, ο Danger Mouse εξήγησε ότι είδε τον Green τον περασμένο Νοέμβριο και είχαν σχεδιάσει μάλιστα να βρεθούν ανήμερα των εκλογών των ΗΠΑ (στις 8 Νοεμβρίου). Τελικά, όμως, ο Danger Mouse κατέληξε να «πίνει στον καναπέ μονάχος, βλέποντας τηλεόραση».