Το φθινόπωρο ξεκινούν τα γυρίσματα του «Avatar 2»

avatar-sigourney-weaver
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Σίγουρη για την επιτυχία των τεσσάρων, φιλόδοξων συνεχειών εμφανίζεται η Sigourney Weaver.

Μπορεί να έχει περάσει από σαράντα κύματα και ακόμα να μην είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, αλλά οι φαν του «Avatar» μπορούν πλέον να είναι ήσυχοι ότι η πρώτη (τουλάχιστον) συνέχεια θα πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με δηλώσεις της Sigourney Weaver, τα γυρίσματα της πρώτης συνέχειας θα ξεκινήσουν μέσα στο 2017: «Ξεκινάμε την εκπαίδευση και… χμμμ, μάλλον δεν πρέπει να πω τίποτα. Θα έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα μέχρι το φθινόπωρο».

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, η Weaver καθησύχασε τους φανς της σειράς ότι οι συνέχειες που ετοιμάζει ο Cameron θα αξίζουν, τονίζοντας πως «αυτά τα σενάρια είναι εκπληκτικά, δεν ανησυχώ καθόλου ότι θα απογοητευτούν οι φανς». Η έμπειρη ηθοποιός υπογράμμισε στις δηλώσεις της ότι οι συνέχειες που έχει σχεδιάσει ο Cameron «το αξίζουν τόσο πολύ, αξίζουν την προσμονή, δεν ανησυχώ καθόλου. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τις ταινίες όσο το δυνατόν ταχύτερα».

Ίσως το μόνο που φαίνεται να ανησυχεί την Weaver είναι η εκτέλεση των σεναρίων, επειδή θεωρεί ότι είναι «τόσο φιλόδοξα». Το μόνο που μένει πια είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.