Anthony Hopkins: «Ο Michael Bay είναι ιδιοφυία»

anthony-hopkins Mario Anzuoni
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το «Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης» θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου.

Ο Michael Bay έχει δημιουργήσει μια δικιά του σχολή σκηνοθεσίας, με ειδίκευση στα εντυπωσιακά πλάνα, τα μεγάλα stunts και τις εκρήξεις, με blockbuster ταινίες όπως «Ο Βράχος», το «Κακά παιδιά» και το «Αρμαγεδδών». Πρόσφατα, έχει αναλάβει να αναβιώσει κλασσικά franchises όπως τα «Transformers» και τα «Χελωνονιντζάκια». Οι ταινίες του μπορεί να έχουν σπάσει τα ταμεία, αλλά δεν έχουν συγκινήσει κριτικούς.

Reuters

Σύμφωνα με τον Anthony Hopkins, ο Michael Bay είναι ιδιοφυία.

Τελευταία του ταινία είναι το «Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης» με τον Anthony Hopkins. Συνηθίζεται στις συνεντεύξεις για την προώθηση μιας νέας ταινίας, οι ηθοποιοί να εξαίρουν τον σκηνοθέτη της, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι σίγουρο εάν ο Hopkins σοβαρολογεί ή αστειεύεται όταν αποκαλεί τον Bay «ιδιοφυία» και «σοφό».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όταν έμαθε πως θα συμμετάσχει στην πέμπτη ταινία «Transformers», έκατσε να δει τις προηγούμενες τέσσερις τις οποίες χαρακτήρισε «υπέροχες», για να συμπληρώσει ότι οι ταινίες «δημιουργήθηκαν από μια ιδιοφυία». Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται ότι έμεινε έκπληκτος από τις «εμμονές» του Bay με τα ειδικά εφέ και το τεχνικό κομμάτι της ταινίας, αναφέροντας ότι του εξηγούσε για ώρα πώς αντανακλάται το φως από το μέταλλο των ρομπότ.

IMDb

Από τα γυρίσματα του «Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης »

Συνεχίζοντας, ο Hopkins ισχυρίστηκε ότι ο Bay «ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον Oliver Stone, τον Spielberg και τον Scorsese. Είναι μεγαλειώδεις. Πραγματικά είναι σοφοί. Ο Bay είναι σοφός». Υπομονή μέχρι τις 22 Ιουνίου, όταν θα κυκλοφορήσει το «Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης» στις ελληνικές αίθουσες, για να μάθουμε εάν ο Hopkins σοβαρολογεί ή όχι.