Brie Larson: «Δεν θα αρέσει σε όλους η Captain Marvel»

brie-larson Mario Anzuoni
ΤΡΙΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας δηλώνει έτοιμη για τις αντιδράσεις των fans του κόμικ.

Τα γυρίσματα του «Captain Marvel» θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2018 και η πρωταγωνίστρια, η βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson, σχολίασε ότι η ταινία ενδεχομένως να δυσαρεστήσει ορισμένους fans του πρωτότυπου κόμικ. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό SciFi Now, η Larson εξήγησε ότι στην μακρά ιστορία της ηρωίδας της Marvel έχουν υπάρξει πολλές διαφορετικές εκδοχές της, οπότε αναπόφευκτα η ταινία δεν θα ευχαριστήσει όλους τους fans.

Marvel

Αναφορικά με τον χαρακτήρα της, Carol Danvers, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Captain Marvel, η Larson δήλωσε ότι «πιστεύει στην αλήθεια και τη δικαιοσύνη και είναι μια γέφυρα μεταξύ της Γης και του διαστήματος. Πολεμά ανάμεσα στα σφάλματα που βρίσκονται μέσα της και όλο αυτό το καλό που προσπαθεί και θέλει να αναμεταδώσει για να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Μπορεί επίσης να πετάξει και να πυροβολήσει πράγματα από τα χέρια της. Και είναι πάρα πολύ αστεία!».

Στο παρελθόν η Larson είχε παραδεχτεί ότι ακόμα και ο τρόπος που θα χτενίσει τα μαλλιά της ως Captain Marvel είναι ικανός να προκαλέσει αντιδράσεις. Μιλώντας στο IGN, η ηθοποιός σχολίασε: «Νιώθω σαν να γίνεται μια μεγάλη κουβέντα και κάθε μέρα έχω κόσμο να μου φωνάζει στο Twitter πως πρέπει να έχω μακριά μαλλιά ή να έχω μοϊκάνα ή να φοράω το κράνος ή να μην φοράω το κράνος, οπότε κάποιος θα θυμώσει».

Η ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ της Marvel και της Larson έγινε στο φεστιβάλ κόμικς Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, πέρσι το καλοκαίρι. Το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, είχε τονίσει τότε πως ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη συμφωνία με την Larson, αφού είχε όλα τα χαρακτηριστικά για να ενσαρκώσει την Carol Danvers όπως της αρμόζει.