Όταν η εγκυμοσύνη είναι της μόδας

pregnant-beyonce
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Τι κοινό μπορεί να έχει ένα μοντέλο με μια τραγουδίστρια και μία δικηγόρο; Διανύουν όλες τους με στιλ 9 μήνες εγκυμοσύνης γιατί θέλουν να είναι κομψές μέρα και νύχτα. Είστε κι εσείς στην ίδια φάση; της Σάντυς Τσαντάκη

Δεν είναι εύκολο να είσαι έγκυος και να βρίσκεις χρώματα και στιλ που σου πηγαίνουν. Οπότε τι κάνεις; Bλέπεις γυναίκες σε αντίστοιχο στάδιο και εμπνέεσαι. Δημιουργικά.

Εδώ δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Ευτυχώς. Υπάρχουν τόσες επιλογές πλέον που μπορείς να βρεις την πιο πετυχημένη πρόταση-τάση για τους πρώτους αλλά και τους τελευταίους (και πιο δύσκολους στιλιστικά) μήνες της εγκυμοσύνης.

Θέλεις να νιώθεις άνετα, με ρούχα και υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα σου και την κοιλιά σου, δεν είσαι άρρωστη για να κυκλοφορείς με στολή. Η πιο απλή λύση είναι να ντύνεσαι όπως ντυνόσουνα…. Χωρίς να θυσιάσεις το προσωπικό σου ύφος.

Φροντίστε να χαλαρώσετε. Δείτε πόσο έχει χαλαρώσει η Amal Clooney. Περπατάει χεράκι-χεράκι με τον George (Clooney) σχεδόν αγνώριστη, όχι επειδή έχει αλλάξει η ίδια αλλά γιατί είναι πιο σπορ από ποτέ.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Την είδαμε ακόμη και με τζιν και φλατ αθλητικά. Άνορακ και γυαλιά ηλίου. Που είναι τα εμπριμέ φορέματα; Tι απέγιναν τα ταγέρ; Kι ένα μοντέλο, που αγαπάει το μποέμ στιλ, η Rosie Huntington-Whiteley, έχει απλώς εξελίξει τις πουκαμίσες με τα παντελόνια που φοράει. Όπως και τα βραδινά φορέματα. 

Και η απόλυτη ...έγκυος της εποχής είναι σίγουρα η Beyonce. Η οποία συγκεντρώνει χιλιάδες likes στον λογαριασμό της στο Instagram κάθε φορά που ανεβάζει τον εαυτό της σε ολόσωμο selfie με κολλητά φορέματα για να τονίσει ακόμη πιο πολύ την κοιλιά της.

Άρα η εγκυμοσύνη είναι της μόδας. Χρόνια τώρα. Αγαπάει τη ...μόδα. Και όσες γυναίκες έχουν την χαρά να είναι σε ενδιαφέρουσα, μπορούν να παίξουν με χρώματα και όχι να τα βάψουν…μαύρα. Τώρα είναι η εποχή να ανθίσετε. Μαζί με το μωρό σας. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr