Ούτε τα παιδιά του Adam Sandler αντέχουν να βλέπουν τις ταινίες του

adam-sandler Matt Sayles
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το άστρο του πάλαι ποτέ αστέρα του Χόλυγουντ φαίνεται να έχει ατονήσει.

Υπήρξε μια εποχή, τη δεκαετία του 1990, που ο Adam Sandler ήταν από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλυγουντ. Ξεκινώντας από το «Billy Madison» και συνεχίζοντας με ταινίες όπως «Ένας τραγουδιστής για το γάμο μου» και το «Ο γιος του διαβόλου», ο κωμικός κατάφερε να αφήσει το στίγμα του, με το εκφραστικό (και φωναχτό) χιούμορ που αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν του. Τα τελευταία χρόνια όμως το άστρο του έχει θαμπώσει και πλέον δεν έχει την ίδια δυναμική στο box office, με αρκετές από τις πιο πρόσφατες ταινίες του να αφήνουν κοινό και κριτικούς αδιάφορους.

Από τον «Billy Madison» (1995).

Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον ίδιο, λόγω των παιδιών του, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή της Ellen DeGeneres. Ο Sandler εμφανίστηκε για να μιλήσει για την επιστροφή του στο stand up και την επερχόμενη περιοδεία του από την Netflix. Η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν δείχνει τις ταινίες του στις κόρες του Sadie και Sunny, δέκα και οχτώ χρόνων αντίστοιχα, με τον Sandler να απαντάει με χιούμορ.

Το «Pixels» (2015) δεν απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

«Παρακαλάνε να τις δούνε. Μου λένε "Σε παρακαλώ, δεν είναι δίκαιο. Άσε με δω τις ταινίες σου. Υπάρχει κόσμος που σου φωνάζει διάφορα στο δρόμο, δεν καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάνε"», αστειεύτηκε ο ηθοποιός. Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως μετά από 20 λεπτά περίπου αρχίζει να παρατηρεί τις κόρες του να βαριούνται και να παραπονιούνται...