Brian May: «Η ταινία για τον Freddie Mercury θα βγει σύντομα»

freddie-mercury
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Μετά από όργιο φημών και προβλημάτων, ο Rami Malek θα ενσαρκώσει τον τραγουδιστή των Queen.

Η ταινία για τη ζωή του χαρισματικού τραγουδιστή των Queen, Freddie Mercury, θα βγει σχετικά σύντομα, με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Brian May να δηλώνει ότι θα κυκλοφορήσει πιθανότατα το 2018. Ο May, ο οποίος έκανε την αποκάλυψη σε μια συνέντευξη με την Daily Star, προσέθεσε ότι οι Queen σχεδιάζουν να επιστρέψουν στις ζωντανές εμφανίσεις με τον Adam Lambert στα φωνητικά. «Θα βρισκόμαστε στην Αμερική το περισσότερο καλοκαίρι και μετά θα έρθουμε από αυτά τα μέρη [την Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη] στο τέλος του χρόνο» σχολίασε ο May.

Reuters

Ο Adam Lambert μαζί με τον Roger Taylor και τον Brian May των Queen.

Η παραγωγή της ταινίας για τον Mercury ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και έχει αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα μέχρι στιγμής. Μετά από έντονη φημολογία, ο πρωταγωνιστικός ρόλος πήγε τελικά στο Rami Malek του «Mr Robot». Υπήρξαν φήμες για επιλογή του Daniel Radcliffe, με τον ίδιο τον ηθοποιό όμως να σχολιάζει ότι θα ήταν «τελείως λάθος για τον ρόλο» του Mercury.

Reuters / Lucy Nicholson

Ο Rami Malek θα ενσαρκώσει τελικά τον Freddy Mercury στην ταινία για τους Queen.

Για ένα μεγάλο διάστημα, ο Sacha Baron Cohen του «Μπόρατ» είχε εμπλοκή στην ταινία, αλλά τελικά παραιτήθηκε λόγω των διαφωνιών του με τον Brian May. «Υπάρχουν απίστευτες ιστορίες για τον Freddie Mercury. Ο τύπος ήταν άγριος. Υπάρχουν ιστορίες για νάνους με πιάτα με κοκαΐνη στο κεφάλι τους να περιφέρονται σε πάρτι». Ο Cohen εξήγησε ότι αυτές οι ιστορίες δεν θα έμπαιναν στην ταινία, αφού τα μέλη του συγκροτήματος ήθελαν να προστατέψουν την υπόληψή τους.