Η Lady Gaga κάλεσε τους fans της στα γυρίσματα της νέας ταινίας της

lady-gaga Charles Reagan Hackleman
ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Θα πρωταγωνιστήσει με τον Bradley Cooper σε νέο ριμέικ του «Ένα αστέρι γεννιέται».

Από τη σκηνή του Coachella, όπου έδωσε συναυλία το Σάββατο βράδυ, η Lady Gaga απηύθυνε πρόσκληση στους fans της να εμφανιστούν στα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τον Bradley Cooper. H ταινία θα είναι η τέταρτη εκδοχή του «Ένα αστέρι γεννιέται», το οποίο κυκλοφόρησε το 1937 από τον William A. Wellman με την Janet Gaynor στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το «Ένα αστέρι γεννιέται» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1937 με την Janet Gaynor και τον Fredric March στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το πρώτο ριμέικ έγινε λίγα χρόνια αργότερα, το 1954, από τον George Cukor με πρωταγωνίστρια την Judy Garland, ενώ το δεύτερο, με την Barbara Streisand σε σκηνοθεσία Frank Pierson, κυκλοφόρησε το 1976.

H Judy Garland πρωταγωνίστησε στην εκδοχή της ταινίας που κυκλοφόρησε το 1954.

Η Gaga σκοπεύει να γυρίσει ορισμένες σκηνές στο Empire Polo Club, όπου πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ Coachella, με τους fans της να έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν ως κομπάρσοι. Όπως εξήγησε η τραγουδίστρια στο κοινό της, οι σκηνές θα είναι για μια country western συναυλία και παρότρυνε όσους αποφασίσουν να συμμετάσχουν να φορέσουν «άνετα τζιν και μπότες».

H Barbra Streisand και ο Kris Kristofferson στο ριμέικ του 1976.

Όσοι fans της Lady Gaga παρευρεθούν στα γυρίσματα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 Απριλίου και την Τετάρτη 19 Απριλίου, θα πρέπει να πληρώσουν ένα αντίτιμο δέκα δολαρίων, το οποίο θα πάει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της τραγουδίστριας Born This Way.