Νέο πιθανό project από DiCaprio, De Niro και Scorsese

leonardo-dicaprio-robert-de-niro-martin-scorsese
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η ταινία θα έχει θέμα τους φόνους των μελών της φυλής των Οσέιτζ και τις έρευνες του FBI.

O Martin Scorsese, ο Robert De Niro και ο Leonardo DiCaprio βρίσκονται σε συζητήσεις με την Imperative Enterainment για να συμμετάσχουν στη μεταφορά του «Killers Of The Flower Moon: The Osage Murder And The Birth Of The FBI» του David Grann. Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή του Deadline, το εγχείρημα βρίσκεται ακόμα σε πρώιμα στάδια, αλλά οι τρεις αστέρες φέρονται να είναι ιδιαίτερα θετικοί στις διαπραγματεύσεις.

Το βιβλίο του Grann, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα, επικεντρώνεται σε μια από τις πιο μαύρες ιστορίας της αμερικάνικης ιστορίας, στους φόνους των μελών της φυλής των αυτόχθονων Οσέιτζ τη δεκαετία του 1920. Οι τύχες της φυλής άλλαξαν όταν ανακαλύφθηκαν μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου στη γη που τους ανήκε και τα μέλη της γρήγορα έγιναν ιδιαίτερα πλούσια, μέχρι που άρχισαν να πεθαίνουν υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Όπως αποδείχτηκε αργότερα, πλούσιοι γαιοκτήμονες και πετρελαιοπαραγωγοί τούς είχαν βάλει στο στόχαστρο και συνωμότησαν εναντίον τους με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Εκτός από τις δολοφονίες, οι συνωμότες ανέθεσαν «επιστάτες» στους πλούσιους Οσέιτζ να μην «σπαταλήσουν» τις περιουσίες τους. Κατά έναν περίεργο τρόπο, αρκετοί από τους επιστάτες που φρόντιζαν τους πλούσιους Οσέιτζ κληρονόμησαν τους τίτλους γης. Η κατάσταση είχε ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό που οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ ξεκίνησαν έρευνα, με επικεφαλής τον νεαρό τότε J. Edgar Hoover του FBI.

Πέραν του «Killer Of The Flower Moon», ο Grann είναι συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η «Χαμένη πόλη του Ζ» με τον Charlie Hunnam, τον Robert Pattinson και τη Sienna Miller, καθώς και του άρθρου το οποίο ενέπνευσε την ταινία «Old Man And The Gun» με τον Robert Redford, τον Casey Affleck και την Elisabeth Moss.