Η Disney επαναφέρει τον «Γουίνι το αρκουδάκι» με Ewan McGregor

winnie-the-pooh-and-christopher-robin
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Σε συζητήσεις ο Ewan McGregor για να υποδυθεί τον ενήλικα Κρίστοφερ Ρόμπιν.

Μετά την Πεντάμορφη και το Τέρας, τον Ντάμπο και τον Αλαντίν, ο επόμενος κλασσικός ήρωας της Disney που αναμένεται να κάνει επιστροφή είναι ο Γουίνι το αρκουδάκι. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Ewan McGregor βρίσκεται σε συζητήσεις με την Disney για να ενσαρκώσει τον Κρίστοφερ Ρόμπιν, τον φίλο του Γουίνι, στην ταινία.

Reuters / Patrick Fallon

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ταινία θα αφηγείται τη ζωή του ενήλικα πια Κρίστοφερ Ρόμπιν, όπως είχε γίνει στην περίπτωση του Πίτερ Παν με το «Κάπτεν Χουκ» το 1991. Ο ενήλικας Ρόμπιν έχει αφήσει τις περιπέτειες της εφηβείας πίσω του για μια σταθερή οικογενειακή ζωή, όταν μια μέρα ο Γουίνι τον επισκέπτεται, ζητώντας βοήθεια να βρει τους φίλους του. Ο Ρόμπιν τότε θα πρέπει να διαχειριστεί τη σύγκρουση των δυο κόσμων, καθώς προσπαθεί να βοηθήσει τον φίλο του.

Ο Marc Foster θα σκηνοθετήσει την ταινία, της οποίας το σενάριο αρχικά είχε γράψει ο Alex Ross Perry και πέρασε μετά στα χέρια του Tom McCarthy, ενώ η Allison Schroeder (των «Αφανών ηρωίδων») αναμένεται να το επεξεργάστει περεταίρω.