Έρχεται συνεργασία των Cypress Hill και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Λονδίνου

simpsons-cypress-hill-london-symphonic-orchestra
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Την «ιδέα» για κάτι τέτοιο είχαν πετάξει οι σεναριογράφοι των Simpsons, πριν από περίπου 21 χρόνια.

Οι Cypress Hill και η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου έχουν αρχίσει να καταστρώνουν σχέδια για μια ξεχωριστή συνεργασία, χάρη στους σεναριογράφους των Simpsons. Στο επεισόδιο «Homerpalooza» της έβδομης σεζόν, ο Homer Simpson ταξιδεύει στο «Hullabalooza», ένα φεστιβάλ μουσικής στο οποίο συμμετέχουν οι Smashing Pumpkins, ο Peter Frampton και οι Sonic Youth μεταξύ άλλων.

Σε ένα σημείο του επεισοδίου ένας roadie περιφέρεται ρωτώντας τα συγκροτήματα του φεστιβάλ εάν κάποιο παρήγγειλε τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου «ενδεχομένως υπό την επήρεια ναρκωτικών», κοιτώντας προς το μέρος των Cypress Hill. Το hip hop συγκρότημα συμφωνεί τελικά να προσλάβει την ορχήστρα, εφόσον μπορούν να παίξουν το «Insane In The Brain».

Μετά από σχεδόν 21 χρόνια, οι Cypress Hill θυμήθηκαν το επεισόδιο και ανέβασαν μια χαρακτηριστική φωτογραφία του στο Twitter. Η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου είδε την ανάρτηση και απάντησε στο tweet ότι «παίζουμε κυρίως κλασσική… αλλά θα το δοκιμάσουμε». Όπως φανερώνει ο διάλογος που ακολούθησε, τόσο οι Cypress Hill όσο και η Συμφωνική Ορχήστρα βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική μιας συνεργασίας.