Η βραδιά των Depeche Mode έφτασε...

Το βρετανικό συγκρότημα έρχεται ξανά στη χώρα μας για μία ακόμα συναυλία στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, στις 10 Μαΐου, στο πλαίσιο της νέας τους ευρωπαϊκής περιοδείας.

Στη συναυλία τους αναμένεται να συστήσουν στο κοινό το νέο τους album, αλλά και παλιές αγαπημένες μελωδίες τους που λατρέψαμε.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια, που οι Depeche Mode έρχονται στην Ελλάδα. Μας επισκέφθηκαν ξανά το 2006, αλλά και το 2001 και τo 1985, ενώ η τελευταία τους απόπειρα το 2009 είχε επεισοδιακή εξέλιξη καθώς τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η εμφάνισή τους, λόγω αδιαθεσίας του Ντέιβ Γκάαν.

Οι Depeche Mode, το συγκρότημα που επαναπροσδιόρισε τον ήχο της μουσικής, ξεκινά, το επόμενο καλοκαίρι, από την Ευρώπη την πρωτοποριακή περιοδεία του, μια περιοδεία που αναμφισβήτητα θα είναι το μουσικό γεγονός του 2013. Η περιοδεία τους ξεκίνησε από το Tel Aviv στις 7 Μαΐου, ενώ θα σταματήσει και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, στο Stade De France στο Παρίσι, στο Locomotive Stadium της Μόσχας και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τελειώνει στις 29 Ιουλίου στο Μινσκ.

Οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher θα δώσουν συνολικά 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες και σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια θαυμαστές, πριν συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική.

Τη συναυλία τους θα ανοίξουν οι Space Blanket, που αναδείχθηκαν νικητές μεταξύ τεσσάρων φιναλίστ, τους Liebe, Sad Disco, The FaDe και Universal Trilogy μέσω ζωντανής ψηφοφορίας, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Jumping Fish της Cosmote.

Πληροφορίες: TerraVibe Park, Μαλακάσα, είσοδος, 30, 40, 50 και 125 ευρώ.

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • CULTURE