Danai Beach Resort & Villas για ονειρεμένες διακοπές στη Σιθωνία

danai-beach-resorts-and-villas Perikles_Merakos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει λένε οι Θεσσαλονικείς και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε, ειδικά αν το Danai Beach Resort & Villas αποτελεί επιλογή διαμονής.

Όλοι αναζητούμε την ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών και πολλές φορές αυτή συνδέεται άμεσα και με το δωμάτιο που θα μας φιλοξενήσεις τις ημέρες ξεκούρασής μας.

Το Danai Beach Resort & Villas φαντάζει σαν ιδανική επιλογή στη Σιθωνία της Χαλκιδικής, μια περιοχή που φημίζεται για την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της.

Ανάμεσα στα πεύκα και τους πανέμορφους κήπους βρίσκονται 55 κομψές σουίτες και 7 βίλες, συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό αισθητικής και φιλoξενίας, όπου θα νιώσετε την προσωπική φροντίδα κάθε στιγμή της διαμονής σας.

Perikles_Merakos

Οι βίλες και οι σουίτες έχουν καθεμία ξεχωριστή διακόσμηση και προσωπικότητα με αυθεντική πολυτέλεια που απεικονίζεται στα elegant έπιπλα, τα μαρμάρινα μπάνια με Βulgari amenities και τα έργα τέχνης.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε μια σημαντική ανακαίνιση τόσο σε σουίτες και βίλες, όσο και στο ατμοσφαιρικό Danai spa με την εσωτερική πισίνα που ξεχωρίζει για τις signature υπηρεσίες του και τα φημισμένα προϊόντα Valmont & St. Barth. 

Φέτος το beach service στην πριβέ παραλία έχει εξελιχθεί σε υψηλό επίπεδο όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσερό κρασί ή την αγαπημένη σας σαμπάνια στα beach beds ή στη νέα beach cabana με την grecian chic ατμόσφαιρα.

Perikles_Merakos

Και για τους λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων, όμως, το Danai Beach Resort & Villas αποτελεί τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό. Τα βραβευμένα εστιατόρια Squirrel &  Andromeda με σεφ τον Βασίλη Μουρατίδη προσφέρουν ένα γευστικό ρεσιτάλ με εμπνευσμένες γεύσεις, τις οποίες θα συνδυάσετε αρμονικά με σπάνιες ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα που διαθέτει η εξαιρετική λίστα κρασιών του resort. Οι ξεχωριστές εμπειρίες των διακοπών σας ολοκληρώνονται στo εμβληματικό Philosophy bar, το private dining on the beach και το wine tasting στο ιδιωτικό κελάρι του Danai Beach Resort & Villas.

Info
www.danairesort.com