H Costa Navarino μας προκαλεί σε ένα αθλητικό event για όλους

navarino-challenge
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Στα μέσα του Οκτωβρίου, το Navarino Challenge πρόκειται να πραγματοποιηθεί, (προ)καλώντας μας να το ζήσουμε στην πανέμορφη Μεσσηνία.

Το Navarino Challenge είναι ένα αθλητικό event που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Μεσσηνία, από την Costa Navarino, με τη συμμετοχή ανθρώπων όλων των ηλικιών.

Έχει μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα και στόχος του είναι να στείλει το μήνυμα του υγιεινού τρόπου ζωής, της άσκησης και της μεσογειακής διατροφής, όπως και να ευαισθητοποιήσει στο θέμα της παιδικής παχυσαρκίας, μέσα από πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί 13-15 Οκτωβρίου, δίνοντάς μας μια καλή αφορμή για ταξίδι στις ομορφιές της Μεσσηνίας. Εκεί, οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στην παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, θα κολυμπήσουν στο γραφικό κόλπο του Ναβαρίνου και θα λάβουν μέρος σε πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως aqua aerobic, πιλάτες, μπάσκετ, αναρρίχηση και τένις, μαζί με Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές στο The Westin Resort Costa Navarino.

Αθλητισμός με φόντο την υπέροχη Μεσσηνία

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι διαδρομές του Navarino Challenge είναι ανανεωμένες και πιο «προκλητικές», με τη διαδρομή του Ημιμαραθώνιου να ξεκινά μέσα από τις εγκαταστάσεις της Costa Navarino και να φτάνει τα 21,1 χιλιόμετρα. Υπάρχει φυσικά και η διαδρομή των 10 και των 5 χιλιομέτρων, η οποία είναι αρκετά εύκολη και «φιλική» με μικρές υψομετρικές διαφορές.

Οι εγγραφές για το Navarino Challenge 2017 με τη συμμετοχή του υπερμαραθωνοδρόμου Dean Karnazes συνεχίζονται κι αν ήδη προπονήστε για το τριήμερο αθλητικό event, ανεβάστε φωτογραφίες από την προπόνησή σας στο Instagram με το hashtag #NCaccepted και ένας τυχερός θα αποκτήσει το κινητό Samsung S8!

Όσοι θέλουν να απολαύσουν το πλήρες και πλούσιο πρόγραμμα του Navarino Challenge, μπορούν να τσεκάρουν προνομιακά πακέτα διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino. Για να εκμεταλλευτεί κάποιος τις προνομιακές τιμές είναι απαραίτητη η εγγραφή σε τουλάχιστον μια δραστηριότητα τρεξίματος, κολύμβησης ή SUP (ανά κράτηση)

Info
www.navarinochallenge.gr