Οι βραβεύσεις ελληνικών ξενοδοχείων συνεχίζονται με την Aqua Vista Hotels

Οι διακρίσεις των ξενοδοχείων της χώρας μας είναι πολλές το τελευταίο διάστημα και σε αυτές έρχεται να προστεθεί άλλη μια, με την Aqua Vista Hotels.

Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η Aqua Vista Hotels πρόσφατα, η οποία βραβεύθηκε από την Expedia, ένα από τα μεγαλύτερα online ταξιδιωτικά γραφεία στον κόσμο, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Τουρισμό.

Μέλη του Ομίλου παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν σημαντικά ξενοδοχεία και εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας. Η Aqua Vista Hotels διακρίθηκε με το βραβείο Βest Room Nights Growth για το ξενοδοχείο Spiliotica on the Cliff, του οποίου διαχειρίζεται τις κρατήσεις, με τον κύριο Γιώργο Τσολακάκη, Director of Sales του Ομίλου να παραλαμβάνει το βραβείο εκ μέρους της.

Αναλαμβάνοντας τη διαχείριση των κρατήσεων του ξενοδοχείου, σε διάστημα μόλις ενός έτους η Aqua Vista Hotels κατάφερε να αυξήσει κατά 60% τα ποσοστά πληροτήτων, κρατήσεων, καθώς και το revenue και το RevPAR (revenue ανά διαθέσιμο δωμάτιο) της μονάδας. Το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του μοντέλου ανάπτυξης που πρεσβεύει και ακολουθεί η Aqua Vista Hotels στις μονάδες που διαχειρίζεται, παράγοντες που έχουν συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του Ομίλου και των μελών του.

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ