Φθινοπωρινή απόδραση στο δρυοδάσος Φολόης με τους Active Sundays

active-sundays
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Οι Active Sundays φροντίζουν ο Νοέμβριος να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με μια εκδρομή στη Φολόη και την Αρχαία Ολυμπία που θα μας κάνει να νιώσουμε το φθινόπωρο όπως του αρμόζει.

Η δραστήρια ομάδα των Active Sundays που έχει βάλει στόχο να σηκώσει τους πάντες από τον καναπέ τους, ετοιμάζει εκδρομή στο παραμυθένιο δάσος Φολόης, σε μια εποχή που θα το ζήσει κανείς σε όλο του το μεγαλείο, με τα ιδιαίτερα χρώματά του.

Στις 5 Νοεμβρίου, η ομάδα θα επισκεφτεί και θα ξεναγηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, έναν από τους πιο διάσημους και φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας που συνδέεται ακόμη και σήμερα με τους Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στην καρδιά του δάσους για μια απολαυστική, υπέροχη πεζοπορία. Εκεί θα συναντηθείτε με την απέραντη «θάλασσα» από βελανιδιές (δρυς) που στολίζουν μια ολόκληρη περιοχή και δημιουργούν ένα παραμυθένιο τοπίο με τα ζεστά χρώματα της φύσης το φθινόπωρο, την απόκοσμη γύμνια το χειμώνα και τη δροσερή σκιά κι απέραντο πράσινο την άνοιξη.

Η πεζοπορία θα είναι χαλαρή, 2ωρη, ειδικά σχεδιασμένη για αρχάριους και θα περνά ανάμεσα στις αγέρωχες βελανιδιές, πριν την επιστροφή στην Αθήνα το ίδιο βράδυ.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 29 Οκτωβρίου, με κόστος στα 32 ευρώ(+fee) ή 29 ευρώ για τους πρώτους 25.

Info
Απόδραση στην Αρχαία Ολυμπία και το δάσος Φολόης
Κυριακή 5/11