Παρίσι-Σιάτλ μία πτήση δρόμος

air-france
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Νέα πτήση προς Σιάτλ θα προσφέρει η Air France το επόμενο καλοκαίρι από το Παρίσι, συνδέοντας την Πόλη του Φωτός με την αμερικανική μεγαλούπολη της πολιτείας Ουάσινγκτον.

Από το Παρίσι θα είναι σύντομα πιο εύκολη η μετάβαση στο Σιάτλ των ΗΠΑ για όσους ταξιδιώτες μεταβούν εκεί, αφού από τις 25 Μαρτίου 2018 η Air France θα προσφέρει στους πελάτες της μια νέα απευθείας πτήση. Οι δύο πόλεις θα συνδέονται με έως και πέντε πτήσεις την εβδομάδα που θα πραγματοποιούνται με Boeing 777-200 εξοπλισμένα με τις νέες καμπίνες σε Business class, Premium Economy και οικονομική θέση, για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και χωρητικότητας 280 έως 312 θέσεων.

Η νέα αυτή πτήση στις ΗΠΑ από την Air France έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες πτήσεις που εκτελούνται στα πλαίσια της κοινοπραξίας με την Delta Air Lines και πρόκειται να αναχωρεί από το Παρίσι-Charles de Gaulle στις 13:30, με άφιξη στο Σιάτλ στις 14:20 και αναχώρηση από το Σιάτλ στις 16.30 με άφιξη στο Παρίσι-Charles de Gaulle στις 11:10 (κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή).

Σιάτλ, η σμαραγδένια πόλη
Περιτριγυρισμένο από νερό, με πλούσια βλάστηση και με κυρίαρχο το Mount Rainier, το Σιάτλ σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στους πελάτες της Air France, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Επίσης γνωστό ως The Rain City (Πόλη της Βροχής), αυτή η υβριδική πόλη, με την βιομηχανική αλλά και μποέμικη ταυτότητά της, αρέσει και εντυπωσιάζει με την ιστορία της, τις τέχνες και τα μουσεία της. Αποτελεί την πύλη προς την Αλάσκα, ενώ εδώ φιλοξενούνται εταιρείες όπως η Microsoft και η Boeing και επί του παρόντος κατατάσσεται ως η μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, με τους τομείς της βιομηχανίας και της τεχνολογίας να βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη.

Info
www.airfrance.gr