Ψάχνετε συνταξιδιώτη; Σας τον βρίσκει το travelhut

taksidi-filoi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Τα ταξίδια είναι όνειρο όλων, αλλά οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να μας στερούν την ταξιδιωτική παρέα και ο solo τουρισμός να μην είναι κάτι με το οποίο να είναι εξοικειωμένοι πολλοί. Κάπου εδώ έρχεται το travelhut να σώσει την κατάσταση.

Σε κάποιους, ειδικά στις νεότερες ηλικίες, μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά ενώ ενδέχεται να υπάρχει όρεξη και προϋπολογισμός για ταξίδι, να μην υπάρχει παρέα. Αυτό το «παράδοξο» έρχεται να διορθώσει το travelhut, έχοντας χτίσει μια κοινότητα ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον για τα ταξίδια και τις εκδρομές όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Με απλά λόγια, μπορεί εύκολα να βρει παρέα σε όσους θέλουν να κάνουν ένα ταξίδι, αλλά δεν θέλουν να το ζήσουν μοναχικά.

Το travelhut είναι απλό στη χρήση του, αφού με μια εγγραφή μπορεί κάποιος να επιλέξει το φύλο που θέλει να έχει ο συνταξιδιώτης του, να δηλώσει τους προορισμούς που έχει ήδη επισκεφτεί, που θα ήθελε να επισκεφτεί, καθώς και τις ταξιδιωτικές του προτιμήσεις. Το travelhut θα προτείνει άμεσα τα μέλη που έχουν κοινές ταξιδιωτικές προτιμήσεις και από εκεί και πέρα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα γνωρίσει και να βρει ποιο του ταιριάζει ως ταξιδιωτική παρέα.

Αν, λοιπόν, τα μοναχικά ταξίδια δεν σας ιντριγκάρουν και οι υποχρεώσεις σας στερούν τους φίλους σας, το travelhut σας δίνει τη λύση.