Προσφορές της τελευταίας στιγμής για το τριήμερο της 28ης στη Θεσσαλονίκη

prosfores-tis-teleutaias-stigmis-gia-to-triimero-tis-28is-sti-thessaloniki

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Δύσκολοι καιροί για ταξίδια. Αλλά με την κατάλληλη οργάνωση και εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές ξενοδοχείων και συγκοινωνιών, μπορούμε να αποδράσουμε για λίγες μέρες από την καθημερινότητα και να απολαύσουμε τους εορτασμούς του τριημέρου στη Θεσσαλονίκη.

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, έχει διττή σημασία για τη Θεσσαλονίκη –λόγω των εορτασμών για τον πολιούχο της πόλης, Άγιο Δημήτριο και για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου- και είναι ίσως το σημαντικότερο ραντεβού που δίνεται στη συμπρωτεύουσα.

Πρόκειται για την ιδανική αφορμή για κάθε Έλληνα να επισκεφτεί την πόλη που ποτέ δεν κοιμάται και να περάσει λίγες ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων, www.trivago.gr , λίγες μέρες πριν η Ελλάδα βάλει τα καλά της για να γιορτάσει την εθνική της επέτειο, σας παρουσιάζει πέντε προσφορές της τελευταίας στιγμής με έκπτωση μέχρι και 60% για να κάνει τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη πιο οικονομική.

Αν τις συνδυάσετε μάλιστα με προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια ή στα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ( http://trainose.gr/content/oikonomiko-eisitirio-apokleistika-meso-internet ) με αμαξοστοιχίες Intercity και αποκλειστικά και μόνο με κράτηση μέσω διαδικτύου, μπορείτε να ταξιδέψετε στην συμπρωτεύουσα εύκολα και οικονομικά.

1. Domotel Les Lazaristes (5 αστέρια, έκπτωση 60%)

Το ξενοδοχείο Les Lazaristes Domotel ( www.domotelleslazaristeshotelthessaloniki.com/en/index.html ) βρίσκεται στην περιοχή Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης και απέχει μόλις 2,5 χιλιόμετρα από τον σιδηροδρομικό σταθμό και το λιμάνι της… νύφης του Θερμαϊκού. Ο επισκέπτης απολαμβάνει στα δωμάτια άφθονο φυσικό φως ενώ η γραμμή στην διακόσμηση είναι μοντέρνα και την ίδια στιγμή συνυπάρχει αρμονικά με τη διαχρονικότητα. Έργα τέχνης διακοσμούν όλο το ξενοδοχείο και προσδίδουν μεγαλοπρέπεια και στιλ στο χώρο. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο του στην πισίνα ή να κάνει μια περιποίηση στο άρτια εξοπλισμένο κέντρο φροντίδας και ομορφιάς.

Φωτογραφία: www.domotelleslazaristeshotelthessaloniki.com

Φωτογραφία: www.classicalhotels.com

Φωτογραφία: www.hotel-nikopolis.com

Η προσφορά (45 ευρώ κατ’ άτομο) ισχύει για κρατήσεις από 26 Οκτωβρίου μέχρι 28 Οκτωβρίου για δίκλινο δωμάτιο μέσω hotels.com: www.trivago.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-31408/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF/domotel-les-lazaristes-38859/%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82 .

2. Mediterranean Palace (5 αστέρια, έκπτωση 47%)

Το ξενοδοχείο Mediterranean Palace ( www.mediterranean-palace.gr ) είναι ένα κομψό ξενοδοχείο πέντε αστέρων, στρατηγικά τοποθετημένο στην καρδιά του εμπορικού και οικονομικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, με υπέροχη θέα στο Θερμαϊκό κόλπο. Συγκεντρώνει τα ομορφότερα χαρακτηριστικά της πόλης, τη ζωντανή κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, την εκλεπτυσμένη αίσθηση γαλήνης και την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία. Το ξενοδοχείο διαθέτει 111 deluxe δωμάτια και 7 σουίτες, προσεκτικά εξοπλισμένα για να ικανοποιήσουν το υψηλό επίπεδο απαιτήσεων του σύγχρονου ταξιδιώτη. Σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου υπάρχει δυνατότητα δωρεάν ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο ενώ το εστιατόριο Diplomatico, αποτελεί ίσως έναν από τους… γευστικότερους χώρους και αξίζει να το επισκεφτεί κάθε πελάτης.

Φωτογραφία: www.mediterranean-palace.gr

Η προσφορά (74 ευρώ κατ’ άτομο) ισχύει για κρατήσεις από 26 Οκτωβρίου μέχρι 28 Οκτωβρίου για δίκλινο δωμάτιο μέσω hotels.com: www.trivago.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-31408/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF/mediterranean-palace-32989 .

3. Classical Makedonia Palace (5 αστέρια, έκπτωση 35%)

Το Classical Makedonia Palace ( www.classicalhotels.com/makedoniapalace ) είναι ένα ξενοδοχείο-σύμβολο της Θεσσαλονίκης. Χτισμένο στη Νέα Παραλία, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, είναι ίσως από τα ιδανικότερα ξενοδοχεία για επιχειρηματίες, αλλά και για τουρίστες που θέλουν να επισκεφτούν την πόλη. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι ένα από τα καλύτερα στη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό αποτελεί πόλο έλξης και σημείο συνάντησης για τους ντόπιους ενώ φιλοξενεί καθημερινά πολλές από τις εκδηλώσεις της πόλης. Είναι αγαπημένο ξενοδοχείων των πολιτικών και μάλιστα πολλές φορές έχει χρησιμοποιηθεί για ομιλίες από πρωθυπουργούς της Ελλάδας.

Η προσφορά (45 ευρώ κατ’ άτομο) ισχύει για κρατήσεις από 26 Οκτωβρίου μέχρι 28 Οκτωβρίου για δίκλινο δωμάτιο μέσω otel.com: www.trivago.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-31408/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF/classical-makedonia-palace-38856 .

4. The Met (5 αστέρια, έκπτωση 36%)

Σε μικρή απόσταση από το κέντρο της συμπρωτεύουσας, βρίσκεται το ξενοδοχείο Τhe Met Hotel ( www.themethotel.gr/ ), το οποίο προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον και μοναδικές ανέσεις σε όλους τους επισκέπτες, για όποιον σκοπό κι αν ταξιδεύουν. Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, 13 αίθουσες συνεδριάσεων, γκουρμέ εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, θαυμάσιο spa και άλλες εγκαταστάσεις, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών αξέχαστη. Μοντέρνο ντεκόρ, άψογη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα με κάθε λεπτομέρεια, εγγυώνται την άνετη παραμονή σας σε ένα από τα καλύτερα design hotels της Ελλάδας.

Φωτογραφία: www.themethotel.gr

Η προσφορά (47 ευρώ κατ’ άτομο) ισχύει για κρατήσεις από 26 Οκτωβρίου μέχρι 28 Οκτωβρίου για δίκλινο δωμάτιο μέσω travelplanet24.com: www.trivago.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-31408/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF/the-met-1325922/%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82 .

5. Nikopolis (5 αστέρια, έκπτωση 32%)

Το ξενοδοχείο Nikopolis Thessaloniki ( www.hotel-nikopolis.com/web/guest;jsessionid=76D0773BD5C4B073D056E5FC5CA83626 ) είναι ένα Boutique City Resort 5 αστέρων, χτισμένο σε έκταση 25 στρεμμάτων. Bρίσκεται 3 χλμ. από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η τοποθεσία του, στην καρδιά μιας μεγάλης και διαρκώς αναπτυσσόμενης περιοχής εμπορικής δραστηριότητας, το καθιστά προορισμό επιλογής για τους business travelers αλλά και για τους ταξιδιώτες που θέλουν να βάλουν λίγη χλιδή στην καθημερινότητα τους. Ο μοντέρνος σχεδιασμός των 99 υπερπολυτελών δωματίων και σουιτών του, με αντικείμενα μοναδικά που φέρουν τις υπογραφές των μεγαλύτερων σύγχρονων designers και περιβάλλονται από μια αξιόλογη συλλογή έργων τέχνης, εξυψώνει τη φιλοξενία σε απόλαυση που δεν απαιτεί να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η προσφορά (45 ευρώ κατ’ άτομο) ισχύει για κρατήσεις από 26 Οκτωβρίου μέχρι 28 Οκτωβρίου για δίκλινο δωμάτιο μέσω booking.com: www.trivago.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-31408/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF/nikopolis-38855 .

Προσοχή! Οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας.