1958-2018: 60 χρόνια ελληνικής φιλοξενίας «κλείνει» ο Όμιλος Διβάνη

divani-apollon-thalasso

Το... εξωτικό Divani Apollon Thalasso

ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Από το 1958, ο Όμιλος Διβάνη μετρά 60 χρόνια στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας, φτάνοντας πλέον, εν έτει 2018, στη διαμαντένια επέτειο, με έναν τρόπο δυναμικό, όπως ακριβώς του ταιριάζει.

Ύστερα από έξι δεκαετίες, διαθέτοντας 7 ξενοδοχεία με ξεχωριστό ύφος το καθένα, αλλά το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, με σταθερή επιμονή στο κομμάτι των ανακαινίσεων σε όλες τις εγκαταστάσεις του, ο Όμιλος Διβάνη συνεχίζει να πρωτοπορεί από το πρώτο ξενοδοχείο στη Θεσσαλία, μέχρι σήμερα.

Προσφέροντας μοναδικές στιγμές ευεξίας στα spa και τα γυμναστήριά του, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων και επενδύοντας στη δημιουργία ξεχωριστών γαστρονομικών εμπειριών στα εστιατόρια και τα μπαρ του, η οικογένεια του Ομίλου Διβάνη εξήντα χρόνια μετά εργάζεται με το ίδιο πάθος για τη φιλοξενία, αναζητώντας συνεχώς και εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες με στόχο την εκπλήρωση της κάθε επιθυμίας του επισκέπτη.

To λόμπι του Divani Palace Acropolis

Μια επετειακή χρονιά ξεκινά
Ο Όμιλος Διβάνη γιορτάζει τα 60 χρόνια παρουσίας του στον ξενοδοχειακό κλάδο πραγματοποιώντας μια σειρά επετειακών δράσεων, αλλά και συνεχίζοντας σημαντικές ενέργειες αναβάθμισης καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018. Πιο συγκεκριμένα:

Signature Packages: Οι επισκέπτες όλων των ξενοδοχείων του Ομίλου θα μπορούν να συμμετέχουν και αυτοί στον εορτασμό της επετείου των 60 ετών επιλέγοντας ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα επετειακά πακέτα διαμονής ή χαλάρωσης στα spa του Ομίλου.

To Divani Meteora

Ανακαινίσεις ξενοδοχείων & εστιατορίων: Η επέτειος αυτή αποτελεί ορόσημο για τη συνέχιση του σημαντικού έργου ανακαινίσεων που έχει ξεκινήσει ο Όμιλος από την προηγούμενη χρονιά. Στο ιστορικό Divani Caravel έχει ήδη ανακαινιστεί σημαντικός αριθμός δωματίων και σουιτών, με αποκορύφωμα τη δημιουργία της νέας κατηγορίας πολυτελών δωματίων Divine Suites. Ταυτόχρονα, το Divani Apollon Palace & Thalasso δεσπόζει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με εξίσου σημαντικό αριθμό ανακαινισμένων δωματίων και το εστιατόριό του Mythos by Divani εντυπωσιάζει με το νέο του πρόσωπο, σε συνέχεια του προγράμματος ανανέωσης που ολοκληρώθηκε το 2017. Η ανακαίνιση των εξωτερικών χώρων του Divani Apollon Palace & Thalasso έρχεται ως επιστέγασμα των συνολικών ενεργειών για την περαιτέρω αναβάθμιση του μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου των Νοτίων Προαστίων σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα των διεθνών πολυτελών καταλυμάτων. Τέλος, το 2018 βρίσκει το Divani Palace Acropolis ανανεωμένο κάτω από τη σκιά του Παρθενώνα με την ολοκλήρωση της πρόσφατης ανακαίνισης των δωματίων του, έτοιμων να υποδεχθούν ανά πάσα στιγμή στο κομψό εσωτερικό τους κάθε επισκέπτη.

Τεχνολογική Υπεροχή: Ο αέρας ανανέωσης δεν περιορίζεται μόνο στους χώρους των ξενοδοχείων, αλλά επεκτείνεται και σε μια ευρύτερη γκάμα υπηρεσιών με στόχο την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας. Συμβαδίζοντας με τις τάσεις της εποχής και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, ο Όμιλος Διβάνη εξελίσσεται και σε digital επίπεδο, ανανεώνοντας πλήρως το website του αλλά και εγκαθιστώντας συστήματα information management τελευταίας τεχνολογίας με απώτερο σκοπό μια πλήρη και εναρμονισμένη με τις σύγχρονες απαιτήσεις διαμονή.

To Divani Caravel

Νέα σελίδα στην εικόνα των Divani Collection Hotels: Σε μια εποχή που βασίζεται στην επικοινωνία, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη δεν θα μπορούσε να μη θέτει ως βασική προτεραιότητα την εικόνα του σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων του. Από το ολικό rebranding της εταιρικής ταυτότητας μέχρι την επικοινωνιακή του προσέγγιση, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη συνεχίζει δυναμικά την ισχυρή παρουσία του στον χώρο του Τουρισμού υποσχόμενος να τιμήσει την ιστορία του αλλά και να προσφέρει ακόμα περισσότερες καινοτομίες για την 6η δεκαετία που ξεκινά.