Πασχαλινή active απόδραση στη λίμνη Κερκίνη και το όρος Μπέλλες

limni-kerkini
ΤΡΙΤΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Περάστε ένα υπέροχο τετραήμερο με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα σε ένα από το πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, παρέα με την πιο δραστήριο ομάδα, του Active Sundays, που τώρα θα το πάει πιο… χαλαρά.

Φέτος το Πάσχα ζήστε μια πανδαισία εμπειριών στη μαγευτική φύση ψηλά στη Μακεδονία, στην καρδιά της Άνοιξης, την καταλληλότερη εποχή για να την επισκεφθεί κανείς και περάστε το Πάσχα σας… active, αλλά και χαλαρά, στη Λίμνη Κερκίνη.

Στην απόδραση αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο Βεργίνας, να κάνετε βαρκάδα με «πλάβα» στο ηλιοβασίλεμα στη Λίμνη Κερκίνη, να κάνετε πεζοπορία στο καταπράσινο, με πολλά νερά, Όρος Μπέλλες, να δοκιμάσετε παραλίμνια πεζοπορία στη λίμνη, να κάνετε κανό ανάμεσα στα νούφαρα και το παρυδάτιο δάσος της λίμνης, να κάνετε ποδηλατάδα στην περιοχή της λίμνης και… τζιπάδα στο Όρος Μπέλλες ή και στη Λίμνη Κερκίνη, να βολτάρετε με άλογα, να επισκεφτείτε το Οχυρό Ρούπελ και το Σπήλαιο Αλιστράτης, να κάνετε Ανάσταση στην εντυπωσιακή Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου και επίσης να δείτε νεροβούβαλους και να δοκιμάσετε λιχουδιές από βουβαλίσιο κρέας, ενώ θα υπάρχει χρόνος για φαγητό και καφέ στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Οι δραστηριότητες/πεζοπορίες είναι προαιρετικές, ενώ το πρόγραμμα ενδέχεται να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες της περιπέτειας. Γενικότερα η περιπέτεια συνιστάται και για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 30 Μαρτίου, με κόστος €236.74 για τις 6 έως 9 Απριλίου

​Info
https://www.activesundays.com/kerkini0418.html