Η πασχαλινή Μεσσηνία περιμένει να την ανακαλύψετε

romanos-resort
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ζήστε κατανυκτικό Πάσχα στη Μεσσηνία και το The Romanos, a Luxury Collection Resort, το οποίο σας υπόσχεται αυθεντικές πασχαλινές εμπειρίες, εμπλουτισμένες με έθιμα και τοπικές παραδόσεις της περιοχής.

Αυτό το Πάσχα, πείτε «ναι» στην παράδοση και συνδυάστε τη με διαμονή στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του The Romanos, a Luxury Collection Resort, που εκτείνεται κατά μήκος της παραλίας The Dunes Beach, στην Costa Navarino. 

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 321 εκλεκτά δωμάτια, σουίτες και βίλες, με μοναδική θέα στους κήπους, τα γήπεδα γκολφ ή τη θάλασσα. Όπου κι αν μείνετε, τα περισσότερα δωμάτια και σουίτες και όλες οι βίλες διαθέτουν επιπλέον ιδιωτική πισίνα με θέα το εμβληματικό ηλιοβασίλεμα του Ιονίου για μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Αναζωογονηθείτε στο 4.000τμ. Anazoe Spa, με βραβευμένες θεραπείες και περιποιήσεις, βασισμένες σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς που εφαρμόζονταν στη αρχαία Ελλάδα. Το The Romanos Resort πρωτοπορεί και στον τομέα της γαστρονομίας με πολυάριθμες επιλογές από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, ενώ προσφέρει πληθώρα αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων για να γνωρίσετε και να απολαύσετε πλήρως το μοναδικό αυτό προορισμό.

Φέτος το Πάσχα, μάλιστα, σας περιμένει υψηλή αισθητική, διακριτική πολυτέλεια, αυθεντικές παραδόσεις και κατανυκτικό κλίμα, σε μια φουλ πασχαλινή ατμόσφαιρα στην Costa Navarino.

Δείτε τις ειδικές προσφορές εδώ και κάντε την κράτησή σας.