SuperShe: ένα νησί αποκλειστικά για girly διακοπές

supershe
ΤΡΙΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Έχουν και οι γυναίκες το νησί τους και είναι το SuperShe.

Πώς θα σας φαινόταν να περνούσατε λίγο χρόνο μακριά από αντρικά βλέμματα, ελεύθερες από την ανάγκη να εντυπωσιάσετε κάποιον, πιο χαλαρά και ξέγνοιαστα από ποτέ, με την παρέα μόνο γυναικών; Αν κάτι τέτοιο σας δελεάζει, το νησί SuperShe είναι έτοιμο να σας χαρίσει τις πιο girly διακοπές της ζωής σας.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα ιδιωτικό νησί, «κρυμμένο» κάπου στη Βαλτική, ανοιχτά της Φινλανδίας, το οποίο αποτελεί εναλλακτικό προορισμό και έχει κάτι να προσφέρει σε κάθε γυναίκα. Καθημερινές wellness δραστηριότητες, όπως γιόγκα, διαλογισμός, γεύματα με προϊόντα από τη φάρμα, μαθήματα μαγειρικής, μαθήματα fitness, δραστηριότητες στη φύση είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να κάνετε εκεί, αφήνοντας πίσω τη σκληρή καθημερινότητα και ρουτίνα, σε ένα μικρό, καταπράσινο νησί.

Εκεί υπάρχουν 4 ανακαινισμένα σπιτάκια χωρητικότητας 10 ατόμων, με σπα, φινλανδικές σάουνες και άλλες εγκαταστάσεις και μπορείτε να επισκεφτείτε το μέρος είτε με φίλες, είτε και μόνη σας. Χωρίς άντρες, είναι σίγουρο ότι θα επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, θα χαλαρώσετε και θα ξεχάσετε κάθε σας έγνοια. Αρκεί να σας περισσεύουν τουλάχιστον 2,5 με 5 χιλιάδες ευρώ για μια διαμονή 5 ημερών…

Όπως και να ‘χει, έχετε λίγο καιρό ακόμα, αφού οι κρατήσεις για το κοινό θα ανοίξουν τον Ιούνιο του 2018.

Info
https://supersheisland.com