Η Βραυρώνα εγκαινιάζει το Dolce Attica Riviera

dolce-attica-riviera
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΜΑΙΟΥ 2018

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σε λίγες ημέρες, ενώ το λαμπερό ξενοδοχείο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία.

Το πρώην Mare Nostrum είναι πλέον Dolce Attica Riviera, το πρώτο αυτής της επωνυμίας στην Ελλάδα, με διεθνή παρουσία σε Βέλγιο, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Καναδά, κι έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του, με τα επίσημα εγκαίνια να πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 15 Μαΐου.

To Thea Main Restaurant του ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα

Το Dolce Attica Riviera εκτείνεται σε 48 στρέμματα κατά μήκος της ακτής και αποτελείται από 326 δωμάτια, 6 εκ των οποίων είναι σουίτες και 123 bungalows. Στο εστιατόριο υπάρχουν 4 εστιατόρια, beach bar, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και 7 συνεδριακές αίθουσες δυναμικότητας 1.700 ατόμων, ενώ ιδανικό το καθιστά και η απόστασή του από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, το οποίο απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα.

Ένα από τα 326 δωμάτιά του

Η εγγύτητά του στο αεροδρόμιο, θα ωφελήσει σίγουρα όσον αφορά τη διοργάνωση διεθνών συνεδρίων και εκδηλώσεων. Η Ελλάδα άλλωστε σημειώνει μεγάλη ζήτηση σε συνέδρια και εκδηλώσεις, όπως έχει αναφέρει ο εκπρόσωπος της Wyndham Hotel Group και Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης και το Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα ετοιμάζεται να μπει στον… συνεδριακό χορό. 

Info
http://www.dolceatticariviera.com/