Το Divani Apollon Palace & Thalasso αλλάζει πρόσωπο

divani-apollon-thalasso
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2018

Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη, Divani Apollon Palace & Thalasso, υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν έχοντας ολοκληρώσει μια εκτεταμένη σειρά ανακαινίσεων, δίνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμονή υψηλής αισθητικής.

Με στόχο τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές ο Όμιλος Διβάνη προχώρησε σε ριζική ανακαίνιση των δωματίων του 2ου και του 4ου ορόφου του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso.

Με μοναδική έγνοια την πιο άνετη εμπειρία του επισκέπτη, προστέθηκαν ξύλινες επενδύσεις στους τοίχους των δωματίων για καλύτερη ηχομόνωση και ενίσχυση της πιο privé διαμονής. Ολοκαίνουργια κρεβάτια μεγέθους Κing, καινούργια υποστρώματα και μοντέρνος ιματισμός προσφέρουν την απόλυτη και ανεμπόδιστη χαλάρωση.

Η διαχρονική αισθητική που χαρακτηρίζει όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο μέσα από την ολοκλήρωση αυτής της ανακαίνισης. Η σύγχρονη διακόσμηση συναντά την κλασική αισθητική, δίνοντας ξεχωριστό ύφος, με τη μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου να αποτελεί την πηγή έμπνευσης για τη χρωματική παλέτα που χρησιμοποιήθηκε αντανακλώντας μεσογειακούς συμβολισμούς και δημιουργώντας μοναδικά αισθήματα χαλάρωσης. Οι χώροι του καθιστικού ανασχεδιάστηκαν δίνοντας σαν αποτέλεσμα ένα άνετο περιβάλλον και έναν αέρα ηρεμίας.

Ξεκινώντας από τη φροντίδα για την πιο άνετη και σύγχρονη διαμονή, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ του privé, με την προσθήκη μηχανών καφέ espresso σε όλα τα executive δωμάτια του ξενοδοχείου, καθώς και σε όλες τις σουίτες.

Από το ανανεωμένο Divani Apollon Palace & Thalasso δεν θα μπορούσε να λείπει και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που συμβαδίζει με την πιο σύγχρονη έκφανση της μοντέρνας διαμονής. Γι’ αυτό, οι χώροι του ξενοδοχείου παρουσιάζουν πλήρη συμβατότητα με ό,τι πιο σύγχρονο, έχοντας πλήρως αναβαθμισμένο σύστημα WiFi στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς και τις audiovisual παροχές. Επίσης, μετά την ανακαίνιση, τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με ειδικές πρίζες, ώστε να επιτρέπουν την υποδοχή όλων των μορφών USB, καθώς και adaptors και διαθέτουν επιπλέον πρίζες, αναβαθμίζοντας πλήρως το επίπεδο παροχών και διαμονής.

Ακόμη μια σημαντική προσθήκη είναι οι τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις που προστέθηκαν στα δωμάτια του 7ου και του 6ου ορόφου, καθώς και στα executive δωμάτια όλου του ξενοδοχείου.

Αέρας ανανέωσης όμως «φυσά» και για τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, με πλήρη ανασχεδιασμό του δαπέδου που ενισχύει την ασφάλεια των επισκεπτών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια μοντέρνα αισθητική στον χώρο. Παράλληλα η εντυπωσιακή αλλαγή του φωτισμού στις πισίνες καθώς και η ανανέωσή τους, εμπνευσμένη από τη μεσογειακή αύρα του τοπίου, προσδίδουν αίσθηση ζεστασιάς και απόλυτης αρμονίας. Πλήρως εκσυγχρονισμένο είναι και το fitness center, στο πολυβραβευμένο κέντρο θαλασσοθεραπείας, Divani Athens Spa & Thalasso Center. Στον εξοπλισμό του προστέθηκαν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εκγύμνασης Technogym, ανάγοντάς το σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο υγείας και ευεξίας.

Απ’ έξω δεν μπορούσε να μείνει και το εστιατόριο Mythos by Divani, το οποίο λειτουργεί επίσης σε πλήρως  ανακαινισμένο χώρο. Η λιτή διακόσμησή του βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το θαλασσινό τοπίο και οι παλ χρωματισμοί με το λευκό να πρωταγωνιστεί αγκαλιάζουν φυσικά τον χώρο, με κυρίαρχο υλικό το μάρμαρο για καθαρές αντανακλάσεις του φωτός. Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το ευρύχωρο σκηνικό με τις μεγάλες επιβλητικές τζαμαρίες το οποίο έχει ειδικά σχεδιαστεί για να προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.