Το Dreams Luxury Suites της Σαντορίνης διαγραφεί εντυπωσιακή πορεία

dreams-luxury-suites
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΜΑΙΟΥ 2018

Έπειτα από μια πολύ επιτυχημένη δεκαετία στη διαχείριση του Dreams Luxury Suites, η Aqua Vista Hotels προχώρησε στην ενοικίαση της μονάδας, όταν η ιδιοκτησία του ακινήτου πέρασε στα χέρια ξένου επενδυτή.

Η Aqua Vista Hotels διαχειρίζεται το Dreams Luxury Suites για δέκα χρόνια, αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα πιο επιτυχημένα ξενοδοχεία της Σαντορίνης, με πολλά βραβεία και αφιερώματα στον διεθνή και εγχώριο Τύπο, αλλά και ένα πιστό και συνεχώς αυξανόμενο κοινό επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Το 2017 το ξενοδοχείο άλλαξε τα χέρια με τους τίτλους ιδιοκτησίας να περνούν σε ξένο επενδυτή.

Η πολύ επιτυχημένη πορεία του Dreams Luxury Suites, αποτέλεσμα της διαχείρισης της μονάδας από την Aqua Vista Hotels, καθώς και οι πολλές διακρίσεις εν γένει του Ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό, εντυπωσίασαν τον νέο ιδιοκτήτη του ακινήτου που ανέτρεψε την αρχική του απόφαση για ανανέωση του υφισταμένου πλαισίου συνεργασίας με τον Όμιλο, ενδίδοντας στην πρόταση της Aqua Vista Hotels για πενταετή μίσθωση της μονάδας -το νέο πλαίσιο συνεργασίας αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την απόδοση του Dreams Luxury Suites.

Η απόφαση της Aqua Vista Hotels για μετακίνηση του ενδιαφέροντος του Ομίλου σε μισθώσεις ξενοδοχείων απορρέει από την αλλαγή της επενδυτικής πολιτικής του, η οποία ξεκίνησε στις αρχές του 2018 με την ενοικίαση του Asteras Villas στα Φηρά της Σαντορίνης, ύστερα από μια μακρόχρονη συνεργασία διαχείρισης. Η στρατηγική αλλαγή της επενδυτικής πολιτικής του Ομίλου αντανακλά την ισχυρή αναπτυξιακή πορεία της Aqua Vista Hotels τα τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερες συνεργασίες να προστίθενται στο portfolio της.

Info
https://dreamsluxurysuites.com/