Ανανεωθείτε με μια fitness απόδραση στο The Westin Resort Costa Navarino

costa-navarino
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΜΑΙΟΥ 2018

To Σαββατοκύριακο στο Westin Resort Costa Navarino θα είναι ένα fitness boxing weekend με τον κορυφαίο προπονητή, Γρηγόρη Μάλλιο.

Μπορεί ένα Σαββατοκύριακο να χωρέσει απόδραση, εκγύμναση, χαλάρωση και αναζωογόνηση; Το fitness Σαββατοκύριακο για μικρούς και μεγάλους που έρχεται στο The Westin Resort Costa Navarino, μπορεί!

Στις 18-20/5, ο κορυφαίος δάσκαλος Boxing Γρηγόρης Μάλλιος και η προπονητική ομάδα του θα σας μυήσουν στα μυστικά και τις τεχνικές του δυναμικού και εντυπωσιακού αυτού αθλήματος, το οποίο εκτός από μια εξαιρετική μέθοδος εκγύμνασης για όλο το σώμα, αποτελεί και έναν ιδανικό τρόπο εκτόνωσης.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στις πισίνες και τα lounges του ξενοδοχείου, να χαρείτε την απέραντη αμμώδη παραλία και τις πρώτες βουτιές στα πρασινογάλανα νερά του Ιονίου και να αποφορτιστείτε πλήρως στο 4000τμ. Anazoe Spa με βραβευμένες θεραπείες και περιποιήσεις ή στις πισίνες θαλασσοθεραπείας.

Πριν και μετά τα προπονητικά sessions, ακολουθήστε τους έμπειρους γυμναστές του WestinWORKOUT® για Yoga, Pilates και Aquarobics, ή, αν δεν είστε ήδη golfers, περάστε από το Navarino Golf Academy για ένα μάθημα γκολφ στα συναρπαστικά γήπεδα της Costa Navarino.

Ανακαλύψτε τη Μεσσηνία στην καλύτερη εποχή της, με εκδρομές ποδηλασίας, πεζοπορίας ή αναρρίχησης με το Navarino Outdoors, και επιλέξετε μέσα από μια ευρεία γκάμα σπορ και δραστηριοτήτων, όπως αθλήματα ρακέτας στο Navarino Racquet Academy, θαλάσσια σπορ από το Navarino Sea, ή διασκεδαστικά τουρνουά μπάσκετ, table soccer, μπόουλινγκ και πινγκ-πονγκ, για όλη την οικογένεια. 

Η πρόταση χαλάρωσης και ανανέωσης του Σαββατοκύριακου 18-20/5/2018 περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό
  • Δωρεάν συμμετοχή στα προπονητικά sessions Fitness Boxing με τον Γρηγόρη Μάλλιο και την ομάδα του
  • Δωρεάν πρόσβαση στις πισίνες θαλασσοθεραπείας και στην αίθουσα Heat Experience του Anazoe Spa
  • 20% έκπτωση στις θεραπείες της επιλογής σας στο Anazoe Spa.
  • 20% έκπτωση στα προϊόντα του Anazoe Spa
  • Δωρεάν πρόσβαση στο WestinWORKOUT®, με εσωτερική πισίνα, sauna, whirlpool, και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.
  • Δωρεάν ομαδικά sessions Yoga, Pilates και Aquarobics στο WestinWORKOUT®
  • 20% έκπτωση για Personal Training στο WestinWORKOUT®
  • 20% έκπτωση στα μαθήματα γκολφ από το Navarino Golf Academy

Από €448 για δύο άτομα σε δίκλινο Deluxe Garden View δωμάτιο για δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό.

Info και κρατήσεις
http://www.westincostanavarino.com/el/fitness-boxing-weekend