Η Ελλάδα ξεχωρίζει στους καλύτερους προορισμούς του κόσμου σύμφωνα με το Tripadvisor

santorini-ellada

Τέταρτη η Ελλάδα ανάμεσα στις Most Excellent χώρες του κόσμου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Με βάση τα Certificate of Excellence του Tripadvisor η Ελλάδα τα πηγαίνει πολύ καλά τουριστικά και βρίσκεται ανάμεσα στους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως που θεωρούνται «άριστης ποιότητας».

Το Tripadvisor, η κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα με καταχωρήσεις και κριτικές, την οποία επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά από όλο τον κόσμο, παρουσίασε τους τουριστικούς προορισμούς που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα Certificate of Excellence, από το ίδιο το Tripadvisor. Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό, το οποίο δίνεται εκεί όπου συγκεντρώνονται καλές κριτικές ταξιδιωτών, είτε αυτές αφορούν κάποιες υπηρεσίες, είτε καταλύματα, εστιατόρια, εμπειρίες κ.ο.κ.

Το πιστοποιητικό Certificate of Excellence σε μια επιχείρηση είναι σίγουρα εγγύηση για τον ταξιδιώτη και με βάση αυτό δημιουργήθηκαν νέες λίστες, όπως οι Most Excellent χώρες, στις οποίες η Ελλάδα κατέχει την 4η θέση, μετά την Ισλανδία, την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Ισλανδία ψηλά στις λίστες με βάση το Certificate of Excellence του Tripadvisor

Όσον αφορά τα γαστρονομικού τύπου ταξίδια, οι Most Excellent χώρες για εστιατόρια είναι η Ισλανδία, η Ελλάδα και η Ιρλανδία, με την κορυφαία πεντάδα να ολοκληρώνουν το Ηνωμένο Βασίλειο και η Πορτογαλία, ενώ οι καλύτερες χώρες για διαμονή είναι η Σιγκαπούρη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μαρόκο, η Ισλανδία και η Ιρλανδία, με την Ελλάδα να βρίσκεται στην 8η θέση.

Κι όσον αφορά τις εμπειρίες, όμως, η Ελλάδα βρίσκεται στη ψηλά, στη 2η θέση, με την Ισλανδία στην κορυφή και το Μεξικό στην 3η θέση. Η Πορτογαλία και το Μαρόκο συμπληρώνουν την πεντάδα, με το Βιετνάμ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, την Ταϊλάνδη και τη Χιλή να ακολουθούν.