Έφτασε η ώρα για το 2ο Travel Fest των Ραχών

travelfest
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2018

Η πανελλήνια ταξιδιωτική συνάντηση επιστρέφει φέτος στο NISI και το 2o Travel Festival στις Ράχες Φθιώτιδας είναι γεγονός.

Ψάχνετε ευκαιρία για απόδραση; Αν θέλετε να μάθετε νέες εμπειρίες και να ταξιδέψετε μαζί με άλλους ταξιδευτές, ζώντας παράλληλα την εμπειρία του glamping, το 2o Raches Travel Festival είναι η ευκαιρία σας, αυτό το Σαββατοκύριακο στο NISI Πολυχώρος, στις Ράχες Φθιώτιδας.

Στις 2 & 3 Ιουνίου άνθρωποι που αγαπούν τα ταξίδια και έμπειροι ταξιδευτές θα συναντηθούν στο πλαίσιο του φεστιβάλ, το οποίο μετά την περσινή θερμή υποδοχή φιλοδοξεί να αποτελέσει μια νέα διήμερη ταξιδιωτική εμπειρία. Βασικό υλικό στη συνταγή είναι οι άνθρωποι που αγαπάνε τα ταξίδια και απίθανοι ταξιδιώτες σε μια διαδραστική συνάντηση μέσα από παρουσιάσεις, ομιλίες και προβολές με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και μελοντικών σχεδίων και συνεργειών και φυσικά την έμπνευση όλων των επισκεπτών.

Απευθύνεται σε όλους αυτούς που έχουν πάθος για το ταξίδι με κάθε μέσο, κάθε ηλικίας και σε κάθε γωνιά του κόσμου, την αναζήτηση και την εξερεύνηση για νέους τόπους, κουλτούρες, πολιτισμούς και ανθρώπους. Άνθρωποι που σχετίζονται με το ταξίδι, τη φύση, τη δράση, την περιπέτεια και τον εθελοντισμό θα αποκαλύψουν σε κάθε επισκέπτη μια νέα ταξιδιωτική κουλτούρα, έναν νέο απόλυτα διασκεδαστικό τρόπο για να ανακαλύψει τον κόσμο.

Ο γύρος του κόσμου με ποδήλατο ή με vespa, η εξερεύνηση της Ασίας με τρένο και λεωφορείο και ο αγώνας δρόμου στην Αρκτική κάτω από το Βόρειο Σέλας, πώς είναι το ταξίδι με παιδιά, ως γυναίκα και ως εθελοντής, τι χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου για να νιώθεις ασφαλής και πώς αποτυπώνεις τέτοιες εμπειρίες με μία κάμερα είναι μερικές από τις μοναδικές εμπειρίες που θα μοιραστούν οι ταξιδευτές με τους επισκέπτες του φεστιβάλ, μέσα από παρουσιάσεις και πολύ ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό.

Το 2ο Travel Fest περιλαμβάνει όλα όσα μας εμπνέουν και θαυμάζουμε, όσα θέλουμε να ρωτήσουμε και όλα όσα χρειαζόμαστε για να τολμήσουμε τις δικές μας περιπετειώδεις αποδράσεις. Θα πραγματοποιηθεί στις Ράχες Φθιώτιδας (στο 235ο χιλιόμετρο Αθηνών–Θεσσαλονίκης, 30χμ έξω από τη Λαμία), έτσι ώστε να βολεύει γεωγραφικά φίλους από όλη την Ελλάδα, με ελεύθερη είσοδο, στον πολυχώρο NISI, σε ένα εξαιρετικά προσεγμένο περιβάλλον μέσα στο πράσινο μπροστά στη θάλασσα, όπου μπορείτε να κάνετε κάμπινγκ ή glamping.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ

20:00: Έναρξη-Καλωσόρισμα, Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης

Έκθεση φωτογραφίας «Flavours of Life», Βασίλης Σφακιανόπουλος

20.30: Στέργιος Γκόγκος & Αλεξάνδρα Φεφοπούλου, Ο Γύρος του Κόσμου με Βέσπα

20.50: Κώστας Φαρμάκης, Ταξιδεύοντας με παιδιά

21.10: Κι εσύ μπορείς, Απόστολος Τσεπαπαδάκης

21.30: Μάριος Γιαννάκου, Τρέχοντας κάτω από το Βόρειο Σέλας

21.50: Δανάη Κουκουλομάτη, Χαμένοι στην Ασία

22.10: Κέλλυ Γαρυφαλλή, Ταξίδεψε ως εθελοντής & κάνε τη διαφορά

22.30: Προβολή ντοκιμαντέρ «My Quest Journey Nepal II”, Wheeling2help

23.00: Πάρτυ – DJ REZ on the decks

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ

11.00: Δώρα Μπίτση, Ταξιδεύοντας ως γυναίκα

11.30: Δημήτρης Χριστοφίδης, Ταξίδι & Φαρμακείο

12.00: Βασίλης Σφακιανόπουλος, Ταξίδι και αποτύπωση: Ταξιδεύουμε για την εμπειρία της εξερεύνησης ή της εικόνας (μας);

13.00: Επίσκεψη στο οινοποείο "La tour Melas"

15.00: Λήξη

Info
2o Raches Travel Fest
2&3 Ιουνίου
www.nisi.com.gr 22380 31809