Το καλοκαίρι ξεκινά δυναμικά στην bluegr Hotels & Resorts

life-gallery
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η πισίνα του Life Gallery Athens άνοιξε με ένα δυνατό πάρτι, το οποίο σηματοδότησε την αρχή των καλοκαιρινών δράσεων των ξενοδοχείων σε Αθήνα και Κρήτη.

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου έφτασε και τα ξενοδοχεία της bluegr σε όλη την Ελλάδα την υποδέχονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με πολλές ξεχωριστές εκπλήξεις. Ευεξία και χαλάρωση, στιγμές απόλυτης ηρεμίας αλλά και διασκέδασης, καθώς και νέα γαστρονομικά μονοπάτια περιμένουν να τα ανακαλύψετε στα Minos Beach art hotel, Sensimar Minos Palace και Candia Park village στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και στο Life Gallery athens στην Εκάλη.

Το Life Gallery Athens, μάλιστα, σήμανε την αρχή του καλοκαιριού στα βόρεια προάστια μέσα από ένα μοναδικό πάρτι για το άνοιγμα του κήπου με τις δύο εντυπωσιακές πισίνες του, με πλήθος προσκεκλημένων ανάμεσά τους και αρκετούς εκπροσώπους του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του χώρου και η minimal αισθητική είναι έκδηλα σε κάθε σημείο του ξενοδοχείου, ενώ την παράσταση κλέβουν οι δύο πισίνες και ιδιαίτερα εκείνη με τον γυάλινο τοίχο. Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα χάρη στα πανύψηλα δέντρα που τις περιβάλλουν, οι πισίνες του Life Gallery athens αναδεικνύονται στον ιδανικό προορισμό για αποδράσεις τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που ολοένα και πλησιάζουν, για πρωινές αναζωογονητικές βουτιές, ένα διάλειμμα μέσα στη μέρα ή μια ανάσα δροσιάς το Σαββατοκύριακο.

Βουτιές στο Life Gallery

Μετά τη βουτιά, σας περιμένει το εστιατόριο Kool Life το οποίο ξεκινά να σερβίρει το νέο του μενού, με έμπνευση από την ελληνική και μεσογειακή γαστρονομία, του σεφ του ξενοδοχείου, Θάνου Μωραΐτη.

Οι καλοκαιρινές εκπλήξεις έχουν την τιμητική τους και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία της bluegr με το Minos Beach art hotel στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης να ξεχωρίζει. Με μαγευτική θέα στον κόλπο Μιραμπέλου, το βραβευμένο και μέλος της αλυσίδας Chaine des Rôtisseurs εστιατόριο La Bouillabaisse εισάγει τον επισκέπτη στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας μέσα από το degustation menu που φέρει τον τίτλο “Submerged, a dining project by la bouillabaisse”. Έξι μοναδικά πιάτα με έμπνευση από τη μεσογειακή κουζίνα και τη θάλασσα, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του, συνοδευμένα το καθένα από επιλεγμένα κρασιά συνθέτουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης κάτω από τον κρητικό ουρανό!

Minos Beach - La Bouilabaisse

Ανακαλύπτοντας την κρητική οινική παράδοση
Συνδυάζοντας την αγάπη για την Κρήτη με το πάθος για το κρασί, το ξενοδοχείο Minos Beach art hotel εισάγει τους επισκέπτες στην ιστορία των κρητικών κρασιών μέσα από τις βραδιές οινογνωσίας που διοργανώνει. Κάθε βδομάδα το ξενοδοχείο φιλοξενεί έναν κρητικό οινοπαραγωγό που παρουσιάζει τα κρασιά του, αποκαλύπτοντας παράλληλα στον επισκέπτη την πλούσια οινική ιστορία του νησιού, καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα κρητικά κρασιά.

Όπως φαίνεται, τα ξενοδοχεία της bluegr αποτελούν ήδη την ιδανική αφορμή για αποδράσεις εντός και εκτός της πρωτεύουσας, με πολλές ακόμα εκπλήξεις να ακολουθούν!

Info
https://www.bluegr.com/el/