Το Divani Apollon Palace & Thalasso ξέρει από ευεξία και την γιορτάζει

divani-apollon-thalasso
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Πιστό στη φιλοσοφία του υγιεινού και ποιοτικού τρόπου ζωής, το Divani Apollon Palace & Thalasso γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας αυτό το Σάββατο.

Στο Divani Apollon Palace & Thalasso, η ολιστική προσέγγιση για ένα βελτιωμένο τρόπο ζωής αποτελεί μέρος της βαθύτερης φιλοσοφίας των υπηρεσιών που προσφέρει, ανάμεσα στα οποία θα βρείτε προγράμματα όπως το #DivineYou για την ανάδειξη του καλύτερου εαυτού μας. Στο πλαίσιο αυτό, το ξενοδοχείο παίρνει μέρος ενεργά στις διεθνείς εκδηλώσεις και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας 9/6, βάζοντας στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Τι θα συμβεί, λοιπόν, αυτό το Σάββατο στις 9/6; Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες του Divani Apollon Palace & Thalasso θα απολαμβάνουν μοναδικούς λαχταριστούς συνδυασμούς από θρεπτικά και υγιεινά smoothies για ενέργεια και αποτοξίνωση, με φρούτα, λαχανικά και κατάλληλα αντιοξειδωτικά, καθώς και υγιεινά σνακ που θα χαρίσουν βαθιά αναζωογόνηση.

Φυσικά και το κομμάτι του fitness δεν θα λείπει από αυτή την ημέρα, με γυμναστική μέσα στη φύση με τα ειδικά προγράμματα Thalasso Kinetics και Hatha Yoga.

Με τις παραπάνω ενέργειες και δραστηριότητες οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα πάρουν μια γεύση από τις παροχές υγείας και ευεξίας που προσφέρει το Divani Apollon Palace & Thalasso, κατά κύριο λόγο μέσω των προγραμμάτων #DivineYou, και θα γίνουν παράλληλα μέρος μιας παγκόσμιας γιορτής για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Info
Divani Apollon Palace & Thalasso
Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100.