Τα ξενοδοχεία Διβάνη… σκοράρουν στο Μουντιάλ

divani-caravel-cigar-lounge
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη οργανώνει τα mundial lounges και προσφέρει ένα διαφορετικό Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

H αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ξεκινά, «στρώνοντας» στον καναπέ κάθε ποδοσφαιρόφιλο εκεί έξω. Αν θέλετε να το απολαύσετε κι εσείς διαφορετικά αυτή τη φορά, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να δουν όλους τους αγώνες της λαμπερής διοργάνωσης στα ειδικά διαμορφωμένα “mundial lounges”.

Τα ξενοδοχεία Divani Caravel, Divani Palace Acropolis και Divani Apollon Palace & Thalasso θα αποτελέσουν την «έδρα» σας καθ’ όλη τη διάρκεια του 21ου Μουντιάλ, από τις 14 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουλίου, σε ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον που θα φιλοξενήσει τους ποδοσφαιρόφιλους επισκέπτες.

Τα mundial lounges σας μεταφέρουν νοητά στα γήπεδα της Ρωσίας, αποτελώντας τον ιδανικό χώρο για να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένους και να ζήσετε από κοινού τις δυνατές συγκινήσεις της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου. Άνετοι και ευρύχωροι καναπέδες, μεγάλες οθόνες με τις υψηλότερες προδιαγραφές, άψογη και γρήγορη  εξυπηρέτηση και γευστικές απολαύσεις που θα συντροφεύσουν κατάλληλα τις πιο σημαντικές στιγμές του αγώνα, είναι μόνο μερικές από εκείνες τις παροχές που θα φροντίσουν να κάνουν πραγματική εμπειρία την επίσκεψή σας στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη στο πλαίσιο του φετινού Μουντιάλ.

Θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για όλο το διάστημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για τις προβολές όλων των αγώνων, φροντίζοντας να σας μείνει πραγματικά αλησμόνητο το Μουντιάλ της Ρωσίας.