Τα 25 χρόνια του Yacht Club είναι άλλος ένας λόγος να πάμε στη Σέριφο

yacht-club-serifos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το YACHT CLUB SERIFOS γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια λειτουργίας του και μας καλεί σε ένα ατελείωτο καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο γεύσεις, μουσική και απόλυτη διασκέδαση.

Όσοι έχετε βρεθεί έστω και για ένα Σαββατοκύριακο στη Σέριφο, θα γνωρίζετε το πιο εμβληματικό μαγαζί του νησιού, το «ΣΤΕΚΙ» για εκείνους που το γνωρίζουν καλά. Πρόκειται για το YACHT CLUB SERIFOS, το bar που ξέρει όσο κανένα άλλο πώς να δημιουργεί παρέες, να φτιάχνει αναμνήσεις, να διασκεδάζει τον κόσμο και φυσικά να γιορτάζει τα γενέθλια του!

Πρόκειται για ένα προσεγμένο μαγαζί που έστησε ο Γιώργος Νικολάου το 1994 με μεράκι, στο πλέον διατηρητέο κτήριο του νησιού, δημιουργώντας το καλύτερο σημείο συνάντησης στο Λειβάδι της Σερίφου. Φέτος κλείνει τα 25 χρόνια και το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πάρτι, live concerts και special guest DJs για βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες.

Συγκεκριμένα, στις 16 Ιουνίου ο aγαπημένος Dj Snatch (γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του PEPPER 96.6) ετοιμάζει ένα μοναδικό DJ Set με uptempo ρυθμούς με μουσικές “for your Mind, your Body and your Soul” όπως και ο ίδιος υποστηρίζει. Στις 13 Ιουλίου το YACHT CLUB SERIFOS υποδέχεται τη Ρένα Μόρφη (η τραγουδίστρια των Imam Baildi) και μας παρουσιάζει τη Σούλη Ανατολή ζωντανά! Έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη της επιτυχία «Όταν σου χορεύω» και ένα δίσκο γεμάτο επιτυχίες, θα κάνει το ταξίδι μας συναρπαστικό, με ένα πολύ ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα από μουσικές διαφόρων περιοχών. Στις 20 Ιουλίου, στην καρδιά του καλοκαιριού ο Νίκος Μαραβέγιας θα βρεθεί στο Yacht Club μαζί με τους δίσκους του για μία μουσική βραδιά που θα μας ταξιδέψει στο χρόνο. Για το κλείσιμο των εορτασμών στις 18 Αυγούστου, αγαπημένοι DJs του Yacht Club θα ανέβουν στα decks και θα θυμηθούν τις μελωδίες που ξεσήκωσαν τον κόσμο του νησιού και χάρισαν απολαυστικές μέρες και νύχτες στο αγαπημένο τους στέκι.

Το καλοκαίρι του 2018 έχει άρωμα θάλασσας και το YACHT CLUB SERIFOS σας προσκαλεί σε ένα εορταστικό, διαφορετικό ταξίδι. Ο «καπετάνιος» Γιώργος Νικολάου και το εκλεκτό πλήρωμά του, σας περιμένουν για ένα ταξίδι διασκέδασης και χορού όπως μόνο εκείνοι ξέρουν μετά από 25 χρόνια εμπειρίας, με βασικά συστατικά της επιτυχίας τα γευστικά πρωινά, ο εκλεκτός καφές δίπλα στη θάλασσα στο μαγευτικό σούρουπο και οι υπέροχες μουσικές βραδιές κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι…