Το Novotel έκλεισε τα 30 και το γιόρτασε φαντασμαγορικά

novotel
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ένα κοκτέιλ πάρτι σφράγισε τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του Novotel, με θέα την Ακρόπολη, χορευτική μουσική και… συγχρονισμένη κολύμβηση.

Το ξενοδοχείο Novotel Αθηνών τριαντάρησε και γιόρτασε με ένα λαμπερό κοκτέιλ πάρτι στις 7 Ιουνίου 2018, στον  μαγευτικό χώρο του Roof Garden στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη και όλη την Αθήνα. Από τη γιορτή δεν έλειψαν ο Γάλλος Πρέσβης στη Ελλάδα, Πρόεδροι και Μέλη φορέων του Τουρισμού, Στελέχη Εταιριών και Τουριστικών Γραφείων, Εκπρόσωποι του Τύπου, Στελέχη της AccorHotels & AccorInvest, καθώς και το προσωπικό του ξενοδοχείου, ενώ όλοι τους απόλαυσαν νέες γευστικές δημιουργίες από τη σεφ του ξενοδοχείου και δροσιστικά κοκτέιλ.

Τη βραδιά πλαισίωσε, μάλιστα, χορευτική μουσική και μια παράσταση-έκπληξη με συγχρονισμένη κολύμβηση από τις Naiads, ενώ τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έδωσαν μια φαντασμαγορική χροιά στη βραδιά.

Την τούρτα της 30ης επετείου λειτουργίας του Novotel Αθηνών έσβησαν η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, κα Ευρυδίκη Κουρνέτα, ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, κος Christophe Chantepy, ο COO AccorHotels Italy-Greece, κος Renzo Iorio, ο COO AccorInvest Italy-Greece, κος Frederic Chambost και ο Διευθυντής του ξενοδοχείου, κος Ευριπίδης Τζήκας. 

Όπως δήλωσε ο κος Τζήκας «Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να υποδεχθούμε σε αυτή τη γιορτή ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον υπέροχο κόσμο της φιλοξενίας. Η παρουσία τους αυτή μας δίνει το έναυσμα για να συνεχίσουμε με ακόμα δυναμικότερο τρόπο,  ώστε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας και προστιθέμενη αξία στη πόλη και τη χώρα».

Από το άνοιγμα του το 1988, το Novotel Αθηνών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής ζωής της πόλης των Αθηνών. Μέλος των Διεθνών Ομίλων AccorHotels & AccorInvest, με 196 ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια, 8 αίθουσες συνεδριάσεων και καταπληκτικούς χώρους για φαγητό και ξεκούραση, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από δημοφιλή αξιοθέατα και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος σημεία. Το ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό διεθνών και εγχωρίων επισκεπτών καθώς και σημαντικό αριθμό συνεδρίων και σεμιναρίων.

Info
https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0866-novotel-athenes/index.shtml#origin=novotel