Πάμε για δροσιστικές βουτιές στις πισίνες των ξενοδοχείων Divani

divani-apollon-thalasso
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Οι διακοπές αργούν, αλλά εσείς αναζητάτε κοντινά μέρη να δροσιστείτε; Οι πισίνες των Divani Apollon Palace & Thalasso και Divani Caravel μπορούν να γίνουν το απόλυτο ιδιωτικό σας καταφύγιο για ασύγκριτες καλοκαιρινές εμπειρίες στην πρωτεύουσα.

Και δροσιά και κοσμοπολίτικος αέρας και κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών, όλα αυτά συναντιούνται στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη, Divani Apollon Palace & Thalasso και Divani Caravel, όπου μπορείτε φέτος να απολαύσετε τα μακροβούτια σας σε ένα όμορφο περιβάλλον. Συγκεκριμένα:

Divani Apollon Palace & Thalasso: για αέρα ανανέωσης
Μόλις 25 λεπτά από το πολυάσχολο κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μια ειδυλλιακή όαση που απλώνεται στις ακτές του Καβουρίου με τις δύο εντυπωσιακές πισίνες του να πρωταγωνιστούν. Παρέχοντας την επιλογή φρέσκου ή θαλασσινού νερού ανάλογα την πισίνα που θα επιλέξετε καθώς και τη δυνατότητα jacuzzi στα ειδικά διαμορφωμένα spots, το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί τον απόλυτο προορισμό στην καλοκαιρινή Αθήνα για κοντινές εξορμήσεις. Μετά την ολοκλήρωση της πρόσφατης ανακαίνισης στο ξενοδοχείο, ο ανανεωμένος χώρος της πισίνας, μάλιστα, θυμίζει σκηνικό εξωτικού νησιού, με τους επιβλητικούς φοίνικες να αγκαλιάζουν τον χώρο, ενώ με το καταπράσινο περιβάλλον και το στοιχείο του νερού από τις μεγαλοπρεπείς πισίνες να κυριαρχεί, μεταφέρεστε αυτόματα σε ένα παράδεισο καλοκαιρινών διακοπών μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από την πόλη. Οι γευστικές προτάσεις δεν λείπουν, με το Meltemi Poolside Snack Bar να σας δίνει επιλογές από φρέσκους χυμούς και αναζωογονητικά smoothies, μέχρι απολαυστικά γευστικά σνακ και ελαφριά γεύματα που θα συνοδεύσουν ιδανικά την επίσκεψή σας.

Divani Caravel: για βουτιές με θέα την Ακρόπολη
Εδώ, η απόδραση στον ξεχωριστό κόσμο του Divani Caravel ξεκινά από την πρώτη στιγμή που θα αντικρίσετε τον χώρο της πισίνας. Λιτή διακόσμηση με προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα design, επιβλητική θέα στην Ακρόπολη και στον λόφο του Λυκαβηττού, όλα σε μια αίσθηση ότι βρίσκεστε σε διακοπές, μόλις λίγα λεπτά από το πολύβουο κέντρο. Κοσμοπολίτικο περιβάλλον, άψογο σέρβις, ανάλαφρες γεύσεις που εντυπωσιάζουν, χαλαρή ατμόσφαιρα και διακριτική πολυτέλεια σε κάθε λεπτομέρεια έρχονται να συμπληρώσουν την μοναδική privé εμπειρία δροσιάς κάτω από τον αττικό ήλιο.

Info
Divani Apollon Palace & Thalasso
Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100
Ωράριο: καθημερινά 10:00 - 19:00, τιμές: Δευτ.-Παρ. €40/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €50/άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται η χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας)

Divani Caravel
Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 210 7207000
Ωράριο: καθημερινά 11:00 – 21:00, τιμές: Δευτ.-Παρ. €30/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €40/άτομο