Βουτιά στις πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου

marina-bay
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Σαν τη θάλασσα τίποτα. Εκτός αν η πισίνα είναι όπως οι παρακάτω…

Marina Bay Sands, Σιγκαπούρη
Το Marina Bay Sands έχει μια συγκλονιστική πισίνα υπερχείλισης που σε κάνει να νιώθεις σαν να επιπλέεις στο πλάι του ξενοδοχείου με τους 57 ορόφους. Παρ’ όλο που η θέα είναι απίστευτη, σίγουρα δεν είναι για τον καθένα καθώς θα σας φέρει αντιμέτωπους με τουλάχιστον ακροφοβία.

Katoikies, Οία Σαντορίνη
Φανταστείτε να απολαμβάνετε τη θέα ηλιοβασιλέματος στην Οία, από την πισίνα υπερχείλισης του συγκροτήματος Katoikies, χωρίς την πολυκοσμία των τουριστών και με το μπλε να πρωταγωνιστεί σε όλες τις αποχρώσεις. Όνειρο!

The Sarojin, Ταϊλάνδη
Ένα εξαιρετικό boutique θέρετρο στην Ταϊλάνδη, ό,τι πρέπει για χαλάρωση, ελευθερία και αναζωογόνηση. Πρόκειται, μάλιστα, για την μοναδική πισίνα της λίστας με μπάνγκαλοου πάνω στο νερό για μια αυθεντικά πολυτελή εμπειρία.

The Lalu, Ταϊβάν
Στις όχθες της λίμνης Sun Moon, η θερμαινόμενη αυτή πισίνα είναι η πιο μεγάλη σε μήκος πισίνα στην Ταϊβάν, φτάνοντας τα 60 μέτρα και αποτελώντας ιδανική εμπειρία για κολύμπι, σε όσους αρέσει η άσκηση. Καλύτερος μήνας να την επισκεφτεί κάποιος είναι ο Φεβρουάριος, με τα περιβάλλοντα δέντρα να παίρνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα και το θέαμα να είναι ξεχωριστό.

Κρατήρας στη Utah
​Πρόκειται για μια φυσική πισίνα, για όσους επιμένουν «φυσικά», που έχει δημιουργηθεί στον κρατήρα Homestead στο Midway της Utah. Ο κρατήρας έχει ύψος 16 μέτρα, απαρτίζεται από βράχους ασβεστόλιθου και το νερό φτάνει τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου, οπότε το μπάνιο εκεί είναι αρκετά ζεστό και… υπόγειο.

Devil’s Pool, καταρράκτες Βικτώρια, Ζάμπια
Άλλη μια φυσική πισίνα για… τολμηρούς, όπως φανερώνει και η ονομασία της. Βρίσκεται στην κορυφή των καταρρακτών Βικτώρια, στα σύνορα μεταξύ Ζάμπια και Ζιμπάμπουε, σε ύψος 108 μέτρων και κάθε χρόνο από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο που η στάθμη του νερού είναι χαμηλή, κάποιοι λίγοι τολμούν να κολυμπήσουν εκεί, παρά τους κινδύνους.

The Joule, Ντάλας
Η πισίνα του πεντάστερου ξενοδοχείου Joule στο Ντάλας των ΗΠΑ είναι ο καλύτερος τρόπος να νιώσει κανείς ότι πετάει, χωρίς να πέσει από αεροπλάνο. Βρίσκεται στην άκρη του 10ου ορόφου και όποιος κολυμπήσει εκεί, νιώθει πραγματικά σαν να αιωρείται.

Hearst Castle, Καλιφόρνια
Σε όσους αρέσουν οι εμπειρίες που φέρουν ατμόσφαιρα από το παρελθόν και δεν αρέσκονται στα σύγχρονα επιτεύγματα, οι πισίνες του Hearst Castle στην κεντρική ακτή της Καλιφόρνια των ΗΠΑ θα τους ενθουσιάσει. Εκεί βρίσκονται 2 πισίνες-αντίκες, με την πισίνα Neptune (Ποσειδώνας) να αποτελεί ένα ιδιαίτερο θέαμα, αν σκεφτεί κανείς ότι η κατασκευή της έγινε τη δεκαετία του 1920.