Full moon απόδραση και πάρτι στον Άραχθο με τους Active Sundays

raftingk
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η σεζόν για τους Active Sundays θα κλείσει φέτος δυναμικά με ένα ξεσηκωτικό ActiveRiverParty που τα έχει όλα: και κατάβαση ράφτινγκ και μουσική και ατμόσφαιρα!

Μια περιπέτεια δροσιάς στα νερά του αγαπημένου Άραχθου με ράφτινγκ υπό το φως του φεγγαριού, φαγητό, γλέντι με DJ και καλή διάθεση ετοιμάζουν οι Active Sundays για τις 28 και 29 Ιουλίου και το τέλος της σεζόν, που θα κλείσει με ένα πανέμορφο ολόγιομο φεγγάρι.

Η εκδρομή/πάρτι διοργανώνεται από τους Active Sundays σε συνεργασία με την Alpine Zone με συμμετοχή ανοικτή για όλους, με προαγορά εισιτηρίου δύο επιλογών: Full Ticket που περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Αθήνα, διανυκτέρευση με ημιδιατροφή σε 5* ξενοδοχείο και συμμετοχή στο ράφτινγκ, BBQ και party ή Action Only Ticket που περιλαμβάνει μόνο συμμετοχή στο rafting, BBQ και party.

Τι περιλαμβάνει η εκδρομή
Με γνώμονα την ασφάλεια και την εξειδίκευση, το παρεάκι των Active Sundays θα χαρεί τα γάργαρα νερά του Άραχθου στα Τζουμέρκα σε μια τρίωρη καταπληκτική κατάβαση χορταστικού, νυχτερινού ράφτινγκ σε ένα φανταστικό τοπίο με κατακόρυφα βράχια, πανέμορφη παρόχθια βλάστηση με πυκνά δέντρα, καταρράκτες και παλιά γεφύρια. Το ράφτινγκ θα πραγματοποιηθεί από άρτια εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους οδηγούς ποταμού, γνώστες του αντικειμένου, με πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο ποτάμι. 

Όσοι συμμετάσχουν στο ράφτινγκ θα μεταφερθούν στην αφετηρία της διαδρομής όπου θα τους δοθεί εξοπλισμός -ολόσωμη στολή νεοπρέν, παπούτσια/καλτσάκια (αποστειρωμένα), καθώς και κράνος, κουπί, σωσίβιο- και ακολούθως θα γίνει η απαραίτητη ενημέρωση για την ασφαλή κατάβαση του ποταμού πριν την διασκεδαστική κατάβαση στο ποτάμι που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Μετά το ράφτινγκ, θα γίνει BBQ και πάρτι με DJ στο χώρο τερματισμού μέχρι τις πρωινές ώρες, πριν τη σύντομη μεταφορά των συμμετεχόντων σε 5* ξενοδοχείο της περιοχής. Την επόμενη μέρα, μετά το πρωινό, ακολουθεί βόλτα στα Ιωάννινα πριν την αναχώρηση για Αθήνα.

Η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι κατάλληλη και για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση και γνώσεις κολύμβησης, όπως και καλή ψυχική και σωματική υγεία. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 12 Ιουλίου 2018.

Το κόστος συμμετοχής για το Full Ticket είναι στα 160 ευρώ (+4,99 fee) και περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά από/προς Αθήνα με σύγχρονο πούλμαν και όλες τις μεταφορές που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της περιπέτειας τοπικά
  • Διαμονή για ένα (1) βράδυ με πρωινό και ένα γεύμα σε σαλέ 3-5 ατόμων σε 5* ξενοδοχείο στην περιοχή της περιπέτειας
  • Συμμετοχή στο νυχτερινό rafting μαζί με τον απαραίτητο για rafting εξοπλισμό που θα δοθεί επιτόπου
  • Έμπειρους οδηγούς/συνοδούς
  • Συμμετοχή στο BBQ και το DJ Party

Το κόστος συμμετοχής για το Action Only Ticket είναι στα 70 ευρώ (+2,74 fee) και περιλαμβάνει:

  • Συμμετοχή στο νυχτερινό rafting μαζί με τον απαραίτητο για rafting εξοπλισμό που θα δοθεί επιτόπου
  • Έμπειρους οδηγούς/συνοδούς
  • Συμμετοχή στο BBQ και το DJ Party

Info
https://www.activesundays.com/arachthos0718.html