Μετά τη Σαντορίνη, οι τουρίστες παντρεύονται και στους Λειψούς

leipsoi
ΤΡΙΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Προς αναζήτηση του καλύτερου ηλιοβασιλέματος για να παντρευτεί κανείς βρίσκονται τα ζευγάρια και οι Λειψοί ανεβαίνουν στις προτιμήσεις τους.

Οι Λειψοί είναι μια συστάδα νησιών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο που φημίζεται για τη χαλάρωση, τις όμορφες παραλίες και τα ηλιοβασιλέματα. Τα νέα, λοιπόν, φαίνεται πως κυκλοφόρησαν και πολλοί τουρίστες επιλέγουν το μέρος για να τελέσουν τη γαμήλια τελετή τους.

Ο λόγος; Ειδυλλιακό σκηνικό, φυσικό κάλλος και ρομαντισμός, δηλαδή ένα τρίπτυχο που φαίνεται να καλύπτουν οι Λειψοί, ίσως χωρίς το μεγάλο κόστος της Σαντορίνης. Έτσι, ο Δήμος και οι επαγγελματίες του νησιού προσθέτουν και αυτό το «προϊόν» στις τουριστικές παροχές τους και οι πολιτικοί γάμοι στην περιοχή όλο και αυξάνονται.

Όσοι τους επιλέγουν, φαίνεται να μην ενδιαφέρονται τόσο για ξενοδοχεία 5 αστέρων, όσο για την αίσθηση απομόνωσης και ιδιωτικότητας, τις όμορφες παραλίες και το όμορφο, χαλαρό τοπίο που είναι συνώνυμο με τις διακοπές και φυσικά φόντο με ηλιοβασιλέματα, παραλίες και θέα στο Αιγαίο.

Από όλο αυτό το σκηνικό δεν γινόταν να λείπουν και διάσημοι ρομαντικοί, με τον ιταλό παγκόσμιο πρωταθλητή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας, Τζιοβάνι Φαμπρίτσιο Μαρία Σολντίνι, να… σέρνει το χορό του Ησαΐα.