Διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας μπροστά στη θάλασσα

mykonos-grand-blu
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Σας μεταφέρουμε στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας μπροστά στη θάλασσα, όπου η διαμονή κοστίζει μερικές εκατοντάδες ευρώ τη βραδιά, αλλά υπόσχεται πολυτέλεια και απέραντο γαλάζιο.

Mykonos Grand Hotel & Resort, Μύκονος
Βρίσκεται ψηλά στο λόφο, πάνω από την απομονωμένη παραλία Άγιος Ιωάννης, όπου γυρίστηκε και η ταινία “Shirley Valentine”. Με αμφιθεατρική δομή, βλέπει στη Δήλο και την Ρήνεια προσφέροντας μαγικό ηλιοβασίλεμα, ενώ στην υψηλή του βαθμολογία (9/10) προσμετράται και το προσωπικό του, που τα κάνει όλα πιο εύκολα για τους επισκέπτες. Στο ξενοδοχείο μπορεί κάποιος να κάνει γιόγκα και πιλάτες με θέα, ενώ η παραλία είναι ήσυχη και ιδιωτική. Στον εξωτερικό του χώρο υπάρχει και μια μεγάλη πισίνα με θαλασσινό νερό, ξαπλώστρες, μαξιλάρες και πέργκολα για σκιά, για όσους αναζητούν το ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης.

Lindos Blu, Ρόδος
Με βαθμολογία 9/10 από την Telegraph, το Lindos Blu είναι ένα boutique, adults-only ξενοδοχείο 5 αστέρων με τη δική του κρυστάλλινη παραλία. Η διακόσμηση και το στυλ του είναι μοντέρνο, μινιμαλιστικό, με παρεμβολές από υγρό στοιχείο και πράσινο. Διαθέτει μόλις 74 δωμάτια, δίνοντας μια αίσθηση οικείου και προσωπικού, ενώ στις εγκαταστάσεις του θα βρει κάποιος και σπα με εσωτερική πισίνα, δύο εξωτερικές πισίνες και μια πολύ δημοφιλή ταράτσα για ηλιοθεραπεία, με δύο τζακούζι. Όσο για τη διαμονή, τον Αύγουστο ξεκινά από 600 ευρώ τη βραδιά.

Delfinia Hotel, Κέρκυρα
Στο πανέμορφο νησί του Ιονίου, το ξενοδοχείο Delfinia βρίσκεται στην ανατολική ακτή, στη βόρεια άκρη, στα Μωραΐτικα, 18 χιλιόμετρα από το κέντρο. Πρόκειται για ένα μεγάλο resort ξενοδοχείο, ανάμεσα σε κήπους, φύση, δέντρα, που οδηγεί σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, με τροπικές ομπρέλες. Εκτός από μπάνιο, στο ξενοδοχείο μπορείτε να παίξετε τένις, να κάνετε watersports, ενώ αποτελεί ιδανικό μέρος διαμονής και για παιδιά, με παιδική χαρά και παιδότοπο, πισίνα και προγράμματα δραστηριοτήτων. Η βαθμολογία του σύμφωνα με την Telegraph είναι 8/10.

Skiathos Princess, Σκιάθος
Ακριβώς μπροστά από τη χρυσή άμμο της παραλίας Αγία Παρασκευή στη Σκιάθο, το ξενοδοχείο αυτό τα έχει όλα: σύγχρονη πισίνα και μπαρ, εστιατόρια, δωμάτια σε στυλ beach house και πολλές πολυτελείς νότες για αυτούς που θέλουν να περάσουν αναλόγως τις διακοπές τους. Η τοποθεσία του είναι βολική, αφού απέχει λίγο με το αυτοκίνητο από το κέντρο του νησιού και εγγυάται ένα υπέροχο καλοκαίρι στη «ζωηρή» Σκιάθο, από 300 ευρώ τη βραδιά.

Domes of Elounda, Κρήτη
Ένα από τα δύο ξενοδοχεία Marriott Autograph της Ελλάδας, το πολυτελές και φιλικό για τις οικογένειες ξενοδοχείο βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου και προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και τη Σπιναλόγκα. Τα εστιατόριά του είναι από τα καλύτερα, οι υπηρεσίες του πρώτης τάξης και μπροστά του εκτείνεται παραλία με γαλάζια σημαία. Διαθέτει επίσης σπα και φαίνεται πως προσελκύει νέες οικογένειες, ενώ υπάρχουν και αρκετά πιο ήσυχα, adult-only σημεία, όπου απαγορεύονται τα μικρά παιδιά.

EROSANTORINI, Σαντορίνη
Σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στη Μεσαριά, λίγο έξω από τα Φηρά, το EROSANTORINI καλωσορίζει τους επισκέπτες του σκαρφαλωμένο στο λόφο με θέα την Καλντέρα και την απέραντη θάλασσα, σε μια έκταση 8 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Διαθέτει 5 σουίτες με δυνατότητα να φιλοξενήσει με εγγυημένη πολυτέλεια 10 άτομα, χαρίζοντάς τους ξεχωριστές στιγμές στο ρομαντικό αυτό νησί. Η πισίνα υπερχείλισης θα σας ενθουσιάσει, ενώ διαθέτει και σουίτες με εξωτερικές ή θερμαινόμενες πισίνες, όπως επίσης και ιδιωτικό εκκλησάκι, κελάρι και θερινό σινεμά. Κι αν το ηλιοβασίλεμα από τη σουίτα δεν σας ικανοποιεί, πράγμα δύσκολο, η Οία απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα.

dp
Elounda Mare Relais & Châteaux Hotel, Κρήτη
Η Ελούντα της Κρήτης είναι σίγουρα ο απόλυτος προορισμός για να ευχαριστηθείτε μπάνιο, αλλά και θέα στη θάλασσα, με το Elounda Mare Relais & Châteaux Hotel να ικανοποιεί και τα δύο. Έχει υπέροχη θέα στον κόλπο Μιραμπέλου για να ρεμβάζετε από το δωμάτιό σας, ενώ διαθέτει πισίνα, όπως και ιδιωτικές πισίνες στα bungalows. Από τις εγκαταστάσεις του δεν λείπουν και τα κορυφαίας ποιότητας εστιατόρια για φαγητό, όπως και το Six Senses Spa για όσους δεν χαλαρώνουν απλώς κοιτώντας τη θάλασσα, αλλά θέλουν να περιποιηθούν λίγο παραπάνω τον εαυτό τους, με θεραπείες μασάζ, αρωματοθεραπείες, περιποίηση προσώπου κ.ο.κ. Η θάλασσα μπροστά από το ξενοδοχείο είναι ιδιωτική, με άμμο και γαλάζια σημαία, ενώ οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες διατίθενται δωρεάν.