Τα Μάλια ξέρουν από πάρτι και επίσημα

kalokairi-parti-thalassa
ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η κωμόπολη του νομού Ηρακλείου ανακηρύσσεται κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για πάρτι το 2018 και αποδεικνύει ότι ξέρει από διασκέδαση.

Τα Μάλια της Κρήτης είναι γνωστά για την απεριόριστη πάρτι διάθεση που φανερώνουν κάθε καλοκαίρι, με τους νεαρούς τουρίστες από το εξωτερικό που θέλουν να «ξεδώσουν» να κατευθύνονται προς τα εκεί. Βρετανοί, Γερμανοί και κάθε εθνικότητας νέοι τα επιλέγουν κάθε χρόνο για ξέφρενες διακοπές, ενώ πρόσφατα ανακηρύχτηκε και κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός πάρτι από το βρετανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο Party Hard Travel.

Οι ομορφιές της περιοχής που λίγοι προσέχουν

Η Mia Harper του ταξιδιωτικού αυτού οργανισμού, πάντως, δήλωσε ότι εκτός από τα Μάλια που γνωρίζουν όλοι, υπάρχει και το μινωικό ανάκτορο των Μαλίων με μια κοντινή, ήσυχη παραλία, ενώ στην περιοχή μπορεί κανείς να χαλαρώσει πλάι στην πισίνα, στο beach bar…

Όπως και να’χει, λίγοι επισκέπτονται τα Μάλια για χαλάρωση, αφού εκεί διοργανώνονται ευρωπαϊκά event με μεγάλους DJs, με δημοσίευμα της Dailystar να αναζωπυρώνει τις εικόνες του ξέφρενου πάρτι που συμβαίνει εκεί, παρά τον κόπο των τοπικών αρχών να αλλάξουν το προφίλ των επισκεπτών του τόπου.