Αυτές είναι οι ελληνικές διακρίσεις στα Beach Awards

elia-mukonos

Η Ελιά της Μυκόνου

ΤΡΙΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η Μύκονος, η Ρόδος, η Κρήτη, η Κως ήταν ανάμεσα στα νησιά που δέχτηκαν βραβεύσεις από τα Beach Awards, της ιστοσελίδας beach-inspector.com.

Τα Beach Awards πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα beach-inspector.com, που αφορά πληροφορίες για παραλίες σε όλο τον κόσμο, και κριτήρια βράβευσης είναι η ποιότητα των υδάτων, η υποδομή και ανάπτυξη των παραλιών, το πόσο φιλικές είναι για τα παιδιά κ.ο.κ., φτάνοντας τα 120 δεδομένα για την τελική αξιολόγηση. 

Τα τιρκουάζ νερά στα Φαλάσαρνα της Κρήτης

Μέσω της διαδικασίας συγκρίνονται πάνω από 1500 παραλίες σε όλο τον κόσμο και η Ελλάδα φαίνεται να τα πήγε αρκετά καλά, με πολλές διακρίσεις. Συγκεκριμένα, στα Classic Holiday Awards που αφορούν την καλύτερη εμπειρία διακοπών στην παραλία συναντάμε τον Πλατύ Γιαλό και την Ελιά της Μυκόνου, το Ψαλίδι στην Κω, τους Αγίους Αποστόλους και τα Φαλάσαρνα στην Κρήτη, ενώ Special Ambiance Award πήρε η Καλλιθέα της Ρόδου, το Καλό λιβάδι της Μυκόνου και το Γαϊδουρονήσι της Κρήτης. Party Award πήρε ο Κάβος της Κέρκυρας, ως ιδανική παραλία για πάρτι και Wow Beach Award πήρε η Blue Lagoon της Κύπρου και το Ελαφονήσι της Κρήτης. Τέλος, το Kite Surf Award πήγε στο Πρασονήσι της Ρόδου.