Το Grand Hyatt Athens άνοιξε τις πόρτες του

grand-hyatt-athens
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Το τέως Athens Ledra σήμερα άνοιξε τις πόρτες του ως Grand Hyatt Athens, αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Ελλάδα.

Πρώτο στην Ελλάδα και μόλις δεύτερο της αλυσίδας Grand Hyatt στην Ευρώπη είναι το Grand Hyatt Athens που άνοιξε σήμερα τις πόρτες του, στην Συγγρού.

Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Athens Ledra, το οποίο έβαλε λουκέτο την άνοιξη του 2016 και τον Ιούνιο του 2017 πέρασε στα χέρια των Henderson Park, Hines και Kokari Limited.

Από τον Φεβρουάριο πραγματοποιούνταν εντατικές εργασίες ανακατασκευής του, με αναδιαρρύθμιση δωματίων και εσωτερικών χώρων, χώρων εστίασης, αλλαγές όψεων κ.ο.κ., σε μια σύμβαση έργου προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ, που υλοποιήθηκε από την «Άκτωρ». Σήμερα αποτελείται από 309 δωμάτια και σουίτες που εκτείνονται σε 10 ορόφους, μπαρ, συνεδριακούς χώρους, εξωτερική πισίνα με θέα την Ακρόπολη, αλλά και εστιατόριο στον τελευταίο όροφο.

Να σημειώσουμε ότι η συνολική επένδυση ξεπέρασε τα 53 εκατ. ευρώ και ότι το Grand Hyatt Athens λειτουργεί ήδη πιλοτικά εδώ και κάποιες ημέρες, με τη σημερινή ημερομηνία να ανοίγει επίσημα.

Info
Grand Hyatt Athens
Συγγρού 115
214 402 1234