Ο Μαραθώνιος... αφ' υψηλού στο Hilton

hilton
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Θέλετε να παρακολουθήσετε τον Μαραθώνιο από κοντά κι από ψηλά; Το Hilton σας δίνει την ευκαιρία.

Το εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton Αθηνών βρίσκεται πάνω στη διαδρομή του Μαραθωνίου, αλλά και των αγώνων 5χλμ και 10χλμ και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους ενοίκους και επισκέπτες του ξενοδοχείου να παρακολουθήσουν τους αγώνες από πολύ κοντά, πάνω από την αυθεντική διαδρομή και ακριβώς απέναντι από το εικαστικό landmark της πόλης της Αθήνας, τον γυάλινο «Δρομέα».

Για ακόμη μία χρονιά, άλλωστε, θα είναι το επίσημο ξενοδοχείο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και σε αυτό θα φιλοξενηθούν οι elite αθλητές που θα συμμετάσχουν στο φετινό αγώνα αλλά και όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίου (AIMS).

Ειδικά για την ημέρα του Μαραθωνίου στις 11/11, το Galaxy Bar & Restaurant του Hilton θα ανοίξει για το κοινό από τις 9:00 το πρωί και θα προσφέρει στην εντυπωσιακή βεράντα του με πανοραμική θέα της Αθήνας ένα υγιεινό brunch για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους δρομείς από ψηλά και για όσους θέλουν να γευματίσουν με τους φίλους ή τις οικογένειές τους μετά τον αγώνα.

Παράλληλα, το Hiltonia Spa θα προσφέρει ειδικές τιμές στους δρομείς, για να χαλαρώσουν πριν ή μετά από έναν τόσο απαιτητικό αγώνα.

Info
Hilton Αθηνών
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα
2107281402 (Galaxy), 2107281801 (Hiltonia)