Πέντε ιδιαίτερα Airbnb ιδανικά για τον Νοέμβριο

casa-palma
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ετοιμάζεστε για φθινοπωρινές αποδράσεις πριν μπει ο μήνας των Χριστουγέννων; Ρίξτε μια ματιά σε μερικά όμορφα Airbnb για διαμονή σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και σε καλές τιμές.

Casa Palma, Μονεμβασιά, από 70 ευρώ/βραδιά
Το Casa Palma σας δίνει την ευκαιρία να μείνετε μέσα στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, σε ένα ονειρικό μέρος με ταράτσα και υπέροχη θέα στη θάλασσα, που θα σας δώσει αμέσως την αίσθηση ότι μένετε σε ένα μεσαιωνικό κάστρο. Είναι ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες, με τζάκι εντός του χώρου και 2 υπνοδωμάτια. Κι αφού χαλαρώσετε και το απολαύσετε, σας περιμένει το «Γιβραλτάρ της Ανατολής» με τα περίφημα σοκάκια του, την Άνω και Κάτω Πόλη και τη ρομαντική ατμόσφαιρά του.

Anna’s Villa Portaria, Πορταριά Πήλιο, από 60 ευρώ/βραδιά
Με δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και έξι επισκέπτες σε ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια, το Anna’s Villa Portaria είναι ένα παραδοσιακό, πηλιορείτικο αρχοντικό δύο ορόφων, όπου μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στο φθινοπωρινό/χειμωνιάτικο Πήλιο. Κάθε όροφος έχει υπνοδωμάτιο ακριβώς δίπλα στο μπάνιο για εύκολη πρόσβαση και ιδιωτικότητα, ενώ σε κάθε όροφο υπάρχει επίσης σαλόνι, με τζάκι και τραπεζαρία. Έχετε, ακόμη, τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και τους δύο ορόφους, όπως και την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αλλά και το πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και διάφορα σκεύη για το πρωινό σας, προτού βγείτε στο χωριό για να ανακαλύψετε τις δεκάδες πέτρινες παραδοσιακές βρύσες με δροσερό νερό, τα επιβλητικά αιωνόβια πλατάνια, τις ταβέρνες και τα παραδοσιακά καταστήματα της όμορφης Πορταριάς.

Chalet Kalivas, Τζουμέρκα, Κτιστάδες, από 80 ευρώ/βραδιά
Ένα χιλιόμετρο έξω από τον πανέμορφο γραφικό οικισμό Κτιστάδες των Τζουμέρκων, σε υψόμετρο 720 μέτρων, το Chalet Kalivas είναι πραγματικά μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής. Ένα ξύλινο οίκημα σε σχήμα σκηνής, με τζαμαρίες παντού για θέα έξω στη φύση, με τρία επίπεδα και δυνατότητα αξιοποίησης παραδοσιακής σάουνας, βουνά και ποτάμια ολόγυρα, με δραστηριότητες όπως τρέκινγκ, ράφτινγκ και κανό σας περιμένουν για μια διαμονή που τα έχει όλα: και χαλάρωση και δράση και πολυτέλεια και εξερεύνηση των Τζουμέρκων, ενός επιγείου παραδείσου στην Πίνδο.

Διαμονή σε Yurt, Καλαμάτα, από 50 ευρώ/βραδιά
Αν είχατε πάντα όνειρο να μείνετε κάποτε σε yurt, δεν υπάρχει λόγος να πάτε ως τη Μογγολία. Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία φτάνοντας απλώς μέχρι την Μεγάλη Μαντίνεια Μεσσηνίας, περίπου15 χιλιόμετρα ανατολικά της Καλαμάτας, όπου σας περιμένουν yurt για δύο σε ένα μέρος ανάμεσα σε ελιές και κήπους, με τη θάλασσα στα 4 χιλιόμετρα μακριά. Η κουζίνα είναι πέτρινη και βρίσκεται ένα μέτρο μακριά, ενώ το ρουστίκ μπάνιο, μόλις μερικά βήματα. Λόγω του ότι το έδαφος είναι ανώμαλο, το μέρος δεν κρίνεται κατάλληλο για παιδιά και αναπηρικά καροτσάκια.

Light in the Attic, Γαλαξίδι 45 ευρώ/βραδιά
Ζήστε σε μια φιλόξενη σοφίτα στο κέντρο του Γαλαξιδίου, σε έναν ενιαίο χώρο με κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, με τέσσερα αυτόνομα δωμάτια με κλιματισμό, τζάκι, εσωτερικό μπάνιο και τουαλέτα το καθένα, έτσι ώστε να έχετε την αίσθηση ιδιωτικού χώρου σε περίπτωση που είστε μια μεγάλη παρέα. Σπιτικές μαρμελάδες και κουλουράκια βουτύρου θα σας περιμένουν κάθε πρωί, πριν αρχίσετε τις εξορμήσεις στο πανέμορφο Γαλαξίδι, που αποτελεί προορισμό παντός καιρού, με πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε.