To NJV Athens Plaza αναβαθμίζει τις εκδηλώσεις του

njv-athens-plaza
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Με την πλήρη ανακαίνιση που πραγματοποίησε στις αίθουσες εκδηλώσεων, το NJV Athens Plaza φανερώνει την επιθυμία του για ένα εκσυγχρονισμένο περιβάλλον με πρωτοποριακή ατμόσφαιρα.

Σε πλήρη ανακαίνιση των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων Pacific 1&2 και Atlantic προχώρησε το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας ένα ανακαινισμένο, λειτουργικό και πρωτοποριακό περιβάλλον, ιδανικό για επιχειρηματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης εγκαταστάθηκε νέο σύστημα φωτισμού, σύγχρονο ηχητικό σύστημα και κλιματισμός, ενώ η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για εκδηλώσεις, με απαλές αποχρώσεις και πολυλειτουργικότητα του χώρου.

Την αρχιτεκτονική μελέτη του έργου πραγματοποίησε η AIRTEC Κατασκευές, τη μηχανολογική μελέτη και κατασκευή η ECM Clima, ενώ τη μελέτη φωτισμού έκανε η CPLD-Lighting Design Consultants.

Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων του ξενοδοχείου είναι υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμού, με δυνατότητα εξυπηρέτησης έως 350 άτομα, για κάθε τύπου εκδήλωση, από συνέδρια, μέχρι επαγγελματικά γεύματα, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με τις υπόλοιπες υπηρεσίες και επιλογές του ξενοδοχείου, όπως το εστιατόριο The Parliament, το Expolere’s Bar και το Plaza Café.

Info
NJV Athens Plaza
Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 2, Σύνταγμα
210 3352400