Air France και Booking.com αναβαθμίζουν την ταξιδιωτική μας εμπειρία

taksidi-peripeteia
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο όμιλος Air France και η κορυφαία digital πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων Booking.com υπέγραψαν μια νέα συμφωνία συνεργασίας με στόχο να προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια πιο ολοκληρωμένη και απλοποιημένη ψηφιακή ταξιδιωτική εμπειρία κατά την κράτηση.

H Air France, ένας παγκόσμιος αερομεταφορέας γαλλικής έμπνευσης, με υψηλές προδιαγραφές και στάση φροντίδας προς τους επιβάτες της και η Booking.com, μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, ανακοίνωσαν νέα συνεργασία που βρίσκεται ήδη σε ισχύ και πρόκειται να αλλάξει την ψηφιακή μας εμπειρία στις κρατήσεις, από το επόμενό μας ταξίδι.

Πώς; Οι ταξιδιώτες μπορούν να κρατούν ξενοδοχεία και διαμονή online ακόμη πιο απλά στην Booking.com μέσω μιας ειδικής εφαρμογής στο site της Air France πριν και αφότου έχουν πραγματοποιήσει τις κρατήσεις των πτήσεων τους με Air France ή Joon.

Επίσης, οι κάτοχοι καρτών Flying Blue και πελάτες κερδίζουν μίλια για κάθε ευρώ που ξοδεύουν για διαμονή που κρατείται μέσω της Booking.com μέσω της ειδικής εφαρμογής της Air France. (Για κάθε ευρώ που ξοδεύεται στην πλήρη αξία της συναλλαγής συγκεντρώνεται ένα μίλι. Αντιστοιχεί στην συνολική τιμή μιας νύχτας διαμονής για κράτηση που έχει γίνει μέσω της πλατφόρμας της Booking.com και στην οποία η Booking.com υπολογίζει προμήθεια). 

Το χαρτοφυλάκιο της Booking.com προσφέρει στους πελάτες του ομίλου της Air France πρόσβαση σε περισσότερες από 28,9 εκ. προτάσεις διαμονής που περιλαμβάνουν τα πάντα, από κατοικίες, διαμερίσματα και βίλες έως κορυφαία ξενοδοχεία και θέρετρα, τόσο για διακοπές όσο και για επαγγελματικά ταξίδια. Κι έτσι, οι ταξιδιώτες έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε κόστη και διαθεσιμότητα και επωφελούνται από μια πιο βελτιστοποιημένη εμπειρία κρατήσεων για όλο το ταξίδι τους. 

Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα με την KLM Royal Dutch Airlines, HOP! και Transavia, που είναι επίσης συνεργάτες της Booking.com.