Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου αναχωρεί από τη Φλόριντα

symphony-of-the-seas
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το Symphony of the Seas της Royal Caribbean ξεκίνησε τα ταξίδια του από τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα από το Λιμάνι του Μαϊάμι.

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, Symphnoy of the Seas, μπορεί να πραγματοποιούσε δρομολόγια από τον Απρίλιο που σάλπαρε για πρώτη φορά στη Μεσόγειο, πλέον, όμως, το λιμάνι του Μαϊάμι αποτελεί τη βάση του και από εκεί ξεκίνησε τη νέα του πορεία.

Το κρουαζιερόπλοιο των 6.680 επιβατών έκανε την πρώτη του στάση στο λιμάνι Canaveral ούτως ώστε να επιθεωρηθεί από την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, με τους επιβάτες να αποβιβάζονται και να επιβιβάζονται ξανά προκειμένου να πιστοποιηθεί. Μια εορταστική τελετή περίμενε στη συνέχεια το πλοίο στο Μαϊάμι, ενώ από τον Μάιο του 2019, το κρουαζιερόπλοιο θα προσφέρει κρουαζιέρες των επτά ημερών στην Ανατολική και τη Δυτική Καραϊβική, ξεκινώντας πάντα από το λιμάνι Canaveral της Φλόριντα.

wikipedia.org

Προτού έρθει στο Μαϊάμι, το Symphony of the Seas ξεκινούσε από τη Βαρκελώνη πραγματοποιώντας όμορφες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο. Διαθέτει 28 καμπίνες περισσότερες από το πιο πρόσφατο πλοίο της Royal Caribbean, το Ηarmony of the Seas, και έχει τις περισσότερες δραστηριότητες που έχει συναντήσει κανείς ποτέ σε κρουαζιερόπλοιο και φυσικά πλούσιες ανέσεις, όπως βιονικό bar, aqua theater, τη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα σε πλοίο και πολλά άλλα.