Πάμε να διασχίσουμε τους πιο στοιχειωμένους δρόμους του κόσμου;

dromos-dasos-skotadi
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Mε κακές καιρικές συνθήκες σχεδόν όλοι οι δρόμοι γίνονται επικίνδυνοι και τρομαχτικοί. Κάποιοι, ωστόσο, είναι περισσότερο από άλλους, καθώς κουβαλούν πολλές φήμες γύρω από το όνομά τους. Ανεβάστε παράθυρα, κλειδώστε τις πόρτες και πάμε να τους διασχίσουμε, μαθαίνοντας την ιστορία τους.

wikipedia.org
Clinton Road, Νιου Τζέρσεϊ
Ο δρόμος αυτός είναι κακόφημος, με πολλές παραφυσικές ιστορίες να τον χαρακτηρίζουν. Λέγεται ότι φιλοξενεί φαντάσματα, περίεργα πλάσματα και συγκεντρώσεις μαγισσών, σατανιστών και μελών της Κου Κλουξ Κλαν, ενώ έχει ακουστεί ότι δολοφόνοι έχουν ξεφορτωθεί πτώματα στις δασικές εκτάσεις που τον περιβάλλουν. Όπως αναφέρει και ένας ντόπιος αστυνομικός, είναι ένας μακρύς, απομονωμένος δρόμος, χωρίς πολλά σπίτια κατά μήκος του, που μπορεί εύκολα να κάνει τη φαντασία να οργιάσει.

wikipedia.org
A229 Road, Κεντ, Αγγλία
Στις 19 Νοεμβρίου 1965, την παραμονή του γάμου της, μια νύφη βρέθηκε σε αυτό το δρόμο με τους φίλους τους, όταν συνέβη το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί: θανατηφόρο τροχαίο. Έκτοτε, έχουν γίνει πάνω από 50 αναφορές θέασης του φαντάσματός της, ενώ πολλοί θεωρούν αυτό το δρόμο έναν από τους πιο τρομαχτικούς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Archer Avenue, Σικάγο
Ο δρόμος αυτός στο Σικάγο του Ιλινόις περνά από πολλά τρομαχτικά δάση, λίμνες και νεκτροταφεία, που σημαίνει ότι οι ιστορίες που τον συνοδεύουν είναι αναπόφευκτες. Από καλόγερους που στοιχειώνουν την περιοχή γύρω από το St.James-Sag μέχρι το μωρό στο νεκροταφείο Sacred Heart, οι ιστορίες δεν έχουν τελειωμό, με πιο διάσημη την ιστορίας της Μαίρης που αναστήθηκε, η οποίο σύμφωνα με το θρύλο τρομάζει τους αυτοκινητιστές εδώ και δεκαετίες.

B3212, Ντάρτμουρ, Αγγλία
Μια πολύ φρικιαστική ιστορία συνοδεύει αυτόν το δρόμο στο Ντάρτμουρ της Αγγλίας, σύμφωνα με την οποία δυο τριχωτά χέρια φαίνεται να αρπάζουν το τιμόνι των οδηγών και να στέλνουν το αυτοκίνητο εκτός δρόμου. Κάποιοι οδηγοί υποστηρίζουν ότι τα ίδια χέρια έχουν εμφανιστεί πάνω στο τζάμι τους. Όπως και να ‘χει, πολλοί οδηγοί τον παρακάμπτουν και πηγαίνουν από αλλού, για να είναι σίγουροι.

Annie’s Road, Νιου Τζέρσεϊ
Το Νιου Τζέρσεϊ φαίνεται πως έχει αρκετούς δρόμους που τρομάζουν τους διερχόμενους. Άλλος ένας είναι και αυτός που έχει πάρει το όνομά του από ένα κορίτσι, την Annie, που λέγεται ότι την χτύπησε εκεί αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε. Από τότε, το φάντασμά της έχει στοιχειώσει το δρόμο, καθώς λέγεται ότι εμφανίζεται και εξαφανίζεται ξαφνικά μπροστά στα μάτια έκπληκτων ταξιδιωτών.

Morrow Road, Μίσιγκαν
Υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές της ίδιας ιστορίας γι’ αυτόν εδώ τον δρόμο. Πρωταγωνιστές είναι μια μητέρα και το παιδί της, που στη μία εκδοχή λέγεται ότι εμφανίζεται η μητέρα να περιφέρεται ψάχνοντας το χαμένο της παιδί, ενώ στην άλλη θεωρείται ότι η ίδια το έχει εγκαταλείψει. Πολλοί περαστικοί έχουν αναφέρει, μάλιστα, ότι ακούν παράξενους ήχους, ακόμη και το κλάμα ενός μωρού μέσα στη νύχτα και γι’ αυτό πολλοί έχουν ονομάσει τον δρόμο “Cry Baby Road”.

Tuen Mun Road, Χονγκ Κονγκ
Κατασκευάστηκε από τους Βρετανούς το 1977 όσο ήταν ακόμη το Χονγκ Κονγκ βρετανική αποικία και οι ιστορίες για φαντάσματα δεν λείπουν ούτε από εδώ. Εμφανίζονται, μάλιστα, ξαφνικά στη λεωφόρο, σύμφωνα με τους διερχόμενους, και προκαλούν κίνηση και συγκρούσεις, κάποιες εκ των οποίων θανατηφόρες.